Arama sonuçları: *

1. B

Anakartta elektrik arızası

Arkadaşlar sorun şu bir aya yakındır PC yi kullanmadım dün akşam PC ye girmek istedim ama açılmadı sebebini bilmiyorum kasasız şekilde kullandığım için bir sorun olduğunu düşündüm forumlarda araştırma yaptım ama soruma cevap bulamadım bu yıl içinde topladığım PC aniden nasıl arızalanır yani...
  2. B

Çözüldü✓ SİYAH EKRAN SORUNU RX6400

arkadaşlar cıhazım rx6400 cıhazda sorun yok ama sebepsızce oyunda yada oynamadıgım zamanlarda ekran 2 3 sanıye sıyah ekranda kalıyor bazen ekranda bozulmalar oluyor sebebını bılmıyorum bu ısten anlayan PC tamırcısı falan var mı forumda varsa yardımcı olabılır mı bu arada amd yazılımından...
  3. B

xtajit.dll ve wowarmhw.dll dosyaları acil lazım !!!

arkadaşlar bana bu 2 dosyayı hıc bır heryer de bulamadım forumda bu dosyalara sahıp arkadaslar yardımcı olur musunuız lutfen COK ACİL LAZIM
  4. B

sys wow 64 dll dosyalarını geri yukleme

bu sorunla karsı karsıyayım kafayı yıcem az kaldı sabah saat 10 dan berı ugrasıyorum bu dosyaları yerıne nasıl koyucam her yere baktım sızın tavsıyenız nedır cok acıl yardım edın
  5. B

sys wow 64 dll dosyalarını geri yukleme

bu sorunla karsı karsıyayım kafayı yıcem az kaldı sabah saat 10 dan berı ugrasıyorum bu dosyaları yerıne nasıl koyucam her yere baktım sızın tavsıyenız nedır cok acıl yardım edın
  6. B

HKCU\Software\Microsoft\Input\Setting NAME NOT FOUND hatası

arkadaslar process monıtor den bu hatayı alıyorum nasıl cozucem dll. dosyalarını yenıledım dırectx kurup yukledım c++ kurulumu yaptım bu sorunun neden oldugunu hala cozemedım yardımcı olabılecek ısın ehlı bı arkadas var mı ne yapmam lazım
  7. B

HDD Tamiri nasıl yapılır

Arkadaşlar geçen gün sıfır WD blue 500GB HDD aldım diskin alt kısmında kartin üstündeki civatinin biri paslıydi kenarındada ufak bı pas lekesi vardı geri verip vakit kaybetmek istemediğimden tamir edebilir miyim sizce
Geri