Arama sonuçları: *

1. U

Anakartta CPU ışığı yanıyor ve görüntü gelmiyor

Bugün yeni bir sistem topladım herşeyi kabloladım güç verdiğimde RGB ledler yanıyor ama CPU debug ledi yanıyor ve ekrana görüntü gelmiyor biosa da girmeyi beceremedim
  2. U

Laptopumda ramin olduğu bölgeye temas edince kendine restart atıyor

Ramin takılı olduğu slotu değiştirdim fakat sonuç yine aynı
  3. U

Laptopum kendi kendine restart atıyor

Bu sorun ilk dün gece oldu uzun süre oyun oynamamdan dolayı çok ısınmıştı restart atınca bıraktım az önce tekrar açtım fakat daha açılmadan restart attı sorun nedir
  4. U

Hoparlörümden az ses geliyor

Bilgisayarımı Win 8.1 den Win 10 a yükselttim 2 gün önce fakat hoparlörümden az ses gelmeye başladı hep kullandığım ses driverini yükledim halen aynı daha önce de Win 10 kullanıyordum aynı cihazda hiç bir sorun yoktu.
  5. U

Bilgisayarım çok RAM tüketiyor

Bilgisayarım boştayken bile 2GB ram kullanıyor hele arkada chrome açık olunca 3GB ı geçiyor ne yapmalıyım. 1661197236 Bilgisayarımın rami 4gb bu yüzden sorun oluyor rami yükseltmemi önermeyin lütfen
  6. U

Format sonrası kolay driver nasıl yüklenir

Bilgisayarıma format attım fakat driverleri yüklemeye üşeniyorum driver pack solution virüslü diyorlar kullanan var mı veya farklı bir program önerebilecek var mı. 1661015326 driver pack solutionu expert mode'de kullanın diyorlar o şekilde olur mu
  7. U

Micorosft Aile Koruması Sorunu

PC de herhangi bir microsoft uygulamasını açtığımda (özellikle xbox uygulaması) görseldeki İzin İste hatasıyla karşılaşıyorum dün akşamdan beri. Acil yardım edin lütfen 1635836859 .
  8. U

Bilgisayar açılırken siyah ekrandan beyaz ekrana dönüyor yavaşça

Bi arkadaşım oyunu açarken bilgisayar böyle kalmış sonra kapatıp açmayı denemiş siyah ekran olarak açılıyor yavaşça beyaz ekrana dönüyor sonra yarı siyah yarı beyaz olarak kalıyor ekran.
Geri