Arama sonuçları: *

1. U

Mavi Ekran Bilgisayarı her açtığımda hata veriyor

Merhabalar bilgisayarı her açtığımda bu hatayı veriyor yeniden başlatınca açılıyor sorunsuz şekilde fakat birdaha kapanınca yine aynı şekilde hata veriyor (kimi zamanda direk kendini yeniden başlatıyor)
  2. U

2 senedir kullanmadığım bilgisayarı açtım neler yapmalıyım

Merhabalar 2 sene önce aldığım pcyi anca bu zaman kullanma şansı buldum aldığım zaman 1 ay kullandım sadece Bu pcde ekran kartını güncellesem bi anda son sürüme güncelleyince sorun olurmu,neler yapmalıyım bilgilendirirseniz sevinirim.
  3. U

1 yıldır açmadığım pcyi açtığımda neler ile karşılaşırım

Merhabalar iyi akşamlar hemen hemen 1 yıldır kullanmadığım bir pc var odanın içinde temiz yerde durdu hep ama hiç açılmadı açtığımda ne gibi sorunlarla karşılaşırım veya sorun yaşarmıyım belki faydası olur diye sistem özelliklerini bıraktım İşlemci:i3 12100f Ekran kartı:Rx6600
  4. U

Pcdeki bu ayar ne işe yarıyor

Buraya basınca alttaki ekran açılıyor Bu ekranda ayarları extreme yapmalımıyım ne değişir?
  5. U

Pc ekranı karıncalanıyor

Merhabalar pc kullanırken durduk yere ekran karıncalanıyor pc kapat aç yapıyorum kasa üzerinden düzeliyor neden böyle yapıyor çok sık olmuyor ama günde 2 kere oluyor fotoğraf çektim ama buraya yükleyemiyorum nedense bende örnek olması amaçlı internetten foto indirip koydum
  6. U

Pc kapattıktan sonra klavye ve mouse ışıgını yanmaya devam ediyor

Merhaba değerli insanlar pcyi kapatıyorum klavye ve mausun ışığı sönmüyor tâki fişini çekene kadar çektikten 5 sn sonra sönüyo Fişini çekmeyene kadar ışıkları sönmüyor neden acaba
  7. U

Çözüldü✓ ACİL!! Pc kendini biosta başlatıyor

Pcyi açıyorum bios ekranı geliyor f10 yapıp kaydetip çıkıyorum bir daha bios ekranına atıyor nerden farklı bir ekran taktım ondan olabilirmi?
  8. U

Elektrik sorununu nasıl çözebilirim

Merhaba izmirde yaşıyorum ve bulundugum kısım köylerden bile daha az gelişmiş bu aralar sıksık elektrik gidiyor. Psu gmaepower oldugu icin pc'nin bozulmasından korkuyorum 1 kere bozulmuştu anakart bios pilini sök tak yaptık düzeldi bu sorunu nasıl çözebilirim önerdiginiz priz varmı iyi forumlar...
  9. U

Bilgisayar bi anda bozuldu?

Normal bir şekilde kullandım daha sonrasında kapattım ve tekrar kullanmak için açtığımda kasanın ışığı geldi ve 1 saniye sonra gitti içindeki fanlar dönmeye devam ediyor anakartta felan ışık yanmıyor sorun neden olmuş olabilir. Statik Elektriği almayı denedim
  10. U

Lütfen Yardım ne yapmalıyım

Bilgisayarı öğlen normal bir şekilde kullandım akşam açmak istediğim zaman kasa ışıkları geldi 1 sn sonra gitti içindeki tüm fanlar çalışıyor ekran kartı vesaire ekran kartının üzerindeki bios değiştirme tuşunuda denedim hiç bir faydası olmadı yardim edin lütfen kasadada böyle ışık yanıyor...
  11. U

Acil yardım lütfennn

Pcyi açıyorum kasanın rgbleri çalışıyor sonra bi anda kapanıyor ve resimdeki gibi ışıklar yanıyor 1665246568 Kasanın ışıkları sönüyor fakat fanlar çalışıyor
  12. U

No sinyal hatası alıyorum yardım

Pc yeni aldım denemek icin televizyona bağladım açıldı hiçbir sorun yoktu o haliyle direk kasayı kapatıp yattım sabah tekrar denedigimde ise no sinyal hatası veriyor ekran kartına bişi olmuş olabilirmi ? (Televizyonda deniyorum)
  13. U

Driver Hakkında Sorularım var

Merhaba dün haqqus Gen3 satın aldım birkaç güne elime ulasır herhalde bu nedenle sizlere birkaç sorum olucak 1. Sistem geldiği gibi driver güncellememe gerek varmı 2.yeni bir driver geldiğinde onu yükledigim zaman eskiyi kendimmi silmem lazım otomatik silinirmi 3.güç + HDMI kabloları yanında...
Top Bottom