Arama sonuçları: *

1. Stex

Klavyede Windows Tuşu Artık Çalışmıyor Ve FN Tuş Sorunları

Fivem oynarken FN tuşlarıyla F3 kısayollarını kullanıyordum. Büyük ihtimal yanlışlıkla bir tuşa bastım o an ve FN tuşuna bastığımda F2 parlaklık kısmaya başladı, F8 falanda ses açıp kapatmaya başladı ve windows tuşu inaktif oldu. Şimdi windows tuşuna bastığımda çalışmıyor ve bahsettiğim durum...
  2. Stex

Valorant Düşük FPS Problemi

RTX 3070 Ti ekran kartı, i5-12400f işlemci var. Maç esnasında 250-300 fps alıyorum. Testlere baktığımda bu özelliklerden düşük pcler bile 350-400 fps arası alıyor. Low ayarlar ve Nvidia tarafında performansta kullanıyorum.
  3. Stex

Nvidia Geforce Video Kaydı Sonrası Donma Problemi

Merhaba, video kaydı alırken problem olmuyor ama sonrasında izlediğimde video donuk şekilde gözüküyor. 60 fps kayıt alıyorum. Bunun sebebi ve çözümü nedir? 1668249986 Geforce experienceden sürücü güncelledim problem giderildi.
  4. Stex

Windows Sıfırlama Esnasında

Merhabalar. 500GB diski ikiye böldüm birinde sadece windows diğerinde programlar kurulu. Windowsu sıfırlamak istersem her iki diskte beraber mi sıfırlanır yoksa diğer diskteki veriler kalır mı?
  5. Stex

PC Parça Montajlama HK Rehber Arıyorum

Selamlar. Parça parça topladığım bir pcnin montajını ben yapacağım. Anakart Asus PRIME H610M-A ve bu yüzden bu anakartla daha önce montaj videosu olan bir rehber rica edeceğim. Hangi montaj videosunu izlemeliyim. Bir tane rehber bulmuştum lakin şu an bulamıyorum.
Geri