Arama sonuçları: *

1. Ahmet.G

Format attım bios ayarları gider mi ?

[H2 id='arkadalar+pc+ye+format+attm+da+bios+ayarlar+gider+mi++bilgisi+olan+var+m+']arkadaşlar pc ye format attım da bios ayarları gider mi ? bilgisi olan var mı ? [/H2]
  2. Ahmet.G

Forza 5 i xbox üyelikten sonra satın aldım YARDIM

[H2 id='arkadalar+iyi+hnler']arkadaşlar iyi hünler[/H2] [H2 id='FONTarialben+xbox+yeliinden+oyunu+50+saat+yaptn+sonra+almak+nasip+olduFONT']ben xbox üyeliğinden oyunu 50 saat yaptın sonra almak nasip oldu [/H2] [H2...
  3. Ahmet.G

WİN 11 Mİ 10 MU YÜKLÜYİM

arkadaşlar pc özelliklerim Rx 7600xt 16gb İşlemci ryzen 5 7600f olması lazım Ddr5 sistem 16 ram Sizce Windows 11 Mİ 10 MU yükliyim şu an 10 yüklü daha yeni yükledim ama 11 e mi çıkartsam
  4. Ahmet.G

Windows çok yavaşladı

ayarları açıyim diyorum 30 daniye de açılıyor masa üstünde sağ tık yapıyım diyorum 3-4 saniyede oluyor sebebi nedir
  5. Ahmet.G

Discord Hatası /davet kabul edilemiyor/

arkdaşlar ben unlost un discordunda oyun oynuyordum oyunum bitti discordu kapattım sonra ödev yaptım tekrar giriyim dediğimde unlostun serverini bulamadım ve bu hata ferdi ((Davet Kabul Edilemiyor)) yan hesabımdan da girmeyi denedim servera ama girmedi aynı hatayı verdi
  6. Ahmet.G

EKRAN KARTI FULL %99 DA ÇALIŞIYO

beyler ekran kartım amd rx6650xt ve oyunda asetto corsa da ortalama 250 fps alıyodum şu an 30 larda ve ısı yani sıcaklıkla bi alakası yok kart 60 derece de her zamanki gibi ne yapmam lazım ?
  7. Ahmet.G

3 gündür fps düşüşü yaşıyorum

arkadaşlar ben bilgisayarı formatladı ekran kartı AMD Rx 6650xt mesela gta da 150 fps alıyosan ortalama şimdi 50-60 alıyorum her şey de en düşükte 1080 p nası yapıcam
Geri