Arama sonuçları: *

1. Este

BOŞTAYKEN %100 CPU KULLANIMI

arkadaşlar cs oynuyordum alt tarafı bi alt tab yaptım pc dondu kaldı öylece kaldı ondan sonra bi 2 dk sonra kendine gelip kasmaya başladı bende pcyi yeniden başlattım
  2. Este

Çözüldü✓ Durduk yere mavi ekran

Normal Ekranda Spotify Açıktı Pcyi ellemiyordum mouseyi elime alıp bi tıkladım rastgele sonra mavi ekran yedim anlamadım zaten 2 haftadırda durduk yere pc donup duruyor işlemciye falan yük bindirmiyor anlamıyorum dumb dosyasınıda nasıl atacağım bilmiyorum yardımcı olursanız sevinirm
  3. Este

Sistemimin Hiç bir Sıkıntı Olmadan Çalıştığını Nereden Anlayabilirim?

Arkadaşlar sistemimi yeni almıştım neredeyse 7-8 ay olacak ve hala korkularım var çünkü bunun için çok emek sarf ettim ve bunun boşa gitmesini istemiyorum . Bazen cs oynarken falan fpsler 200 lere falan düşüyor ama genelde 400 sabit ve kullanımlara baktığımda ekran kartı yüzde 60 falan işlemci...
  4. Este

Pc de anlamadığım bir şekilde sorun var!

2-3 haftadır anlamadığım bir sorun yaşıyorum Pcyi açtığım zaman monitörün şığı beyaza dönüyor ama ekran gelmiyor herhangi bir şey olmuyor . Klavye mouse ışığı yanmıyor basınca yanıyor. Kulaklık ve mousepadin ışıkları yanıyor. Ve pc yi kapatmaya çalışınca normalde kapatma tuşuna 1 kere basınca...
  5. Este

pc kendi kendine kapanıyor

yaklaşık 1 haftadır ay sorunla karşı karşıyayım 10 dakika önce 3. defa oldu. öyle çok yüklenmeden bilgisayara kendi kendine kapanıyor çözemedim geçen gün chivalry 2 oynuyordum ısı 50-60 dereceydi tak diye durduk yere kapandı tekniksel bir sorun olabilir mi acaba anlamadım pc eski de değil alalaı...
  6. Este

PC'de Klavye ve Mouse Çalışmıyor Yardım

Ya benim kulaklık pc kapandıktan sonea ışığı açık kalıyor bunu ayarlıcaktım biosa girdim usb port yazan bir yer vardı onu kapattım şimdi klavye mouse çalışmıyor bunu nasıl düzelticem klavye olmadan biosa da giremiyorum yardım edin!!!
  7. Este

Valorant oynarken Sarı Ekran geldi

Normal bir şekilde valorant oynuyordum sonra bi anda pc dondu ekran kaldı sonra sarı bir ekran geldi üst tarafta bir şeyler vardı anlayamadım sarı ekran siren şeklinde yanıp sönmeye başladı sonra pc yeniden başladı ? Ne olmuş olabilir. Bir sıkıntı mı var yoksa.
  8. Este

yeni aldığım pcden zzzzzz diye ses geliyor sebebi?

beyler 6750xt var fanlar çalışmazken sıkıntı yoktu ses çıkarmıyordu ama biraz zorladım pcyi zzzz diye ses çıkarıyor normal mi yoksa bi sıkıntısı mı vardır?
Geri