Arama sonuçları: *

1. respondulge

Windowsu nasıl klonlarım

Dostlar selam harddiskimde bulunan herşeyi ve windowsu ssd me klonlamak istiyorum nasıl yaparım internette araştırdım rufus öneriyorlar ama şuan elimde flash yok
  2. respondulge

Harddisk biosta gözükmüyor

Beyler merhaba yeni bi ssd aldım ama anakartta tek bir m2 slotu olduğu için eski ssd mi harddiske klonladım biostan baktığımda harddisk gözükmüyor sizce nedeni nedir ve bu harddisk windowsu çalıştırır mı ssd klonunu farklı bir dosya olarak kaydetmiş çünkü
  3. respondulge

Kasa çalışıyor ekran yok

Dostlar merhaba maalesef çok bilinmeyen bir marka izoly marka bi monitörüm var 1 buçuk yıldır eziyet çekiyorum bazen bilgisayarı kapattıktan veya yeniden başlattıktan sonra hiçbir şekilde ekran gelmiyor hdmı ve DP yi aynı anda takip açtığımda düzeliyor çoğu zaman bunun içinde olana kadar sürekli...
  4. respondulge

Görev çubuğu sürekli bozuluyor

Dostlar merhaba başlıkta gördüğünüz gibi görev çubuğu ara ara bozuluyor çok sı oluyor ctrl+alt+del yapıp görev yöneticisinden windows gezginini sürekli yeniden başlatmam gerekiyor bu durumda can sıkıyor neden böyle oldu bilmiyorum ana kartımı garantiye gönderdim hazır anakartımda çıkmışken...
  5. respondulge

Bilgisayarım hiçbir şekilde ses almıyor

Dostlar merhaba son 2 aydır bilgisayarımda şöyle bir sıkıntı var 3 farklı mikrofonla denedim bilgisayarım çok az ses alıyor üflüyorum mikrofona %9 değerlerinde gösteriyor bağırıyorm %1 gösteriyor arkadaşımı çağırdım şöyle baktı anakartın bir yerinde mi sıkıntı var diye sana dedi ses kartı lazım...
  6. respondulge

Ses kartımda sıkıntı mı var?

Dostlar merhaba kısaca anlatıcam bir anda mikrofonum çalışmaz oldu tam garantiye göndermeye hazırlanırken bütün mikrofonlarda aynı şeyi yaşadığımı fark ettim bilgisayar sesimi ya hiç ya çok az alıyor bunun sorunu nedir anakartta mı bir sıkıntı var yazılımsal bir şey mi eksik ne yapmalıyım yardım...
  7. respondulge

Dp kablosu kırmızı göstermiyor yeni kablo önerin

Dostlar merhaba yeni bi monitör aldım pişmanım ama çok geç (https://www.trendyol.com/izoly/iz2756c165-27-165hz-2ms-ips-freesync-hoparlorlu-r1500-curved-ips-oyuncu-monitor-p-355639827?boutiqueId=61&merchantId=123676 aldığım monitör) hoparlörü için aldım incelemesi olmadığı için yorumlara...
Geri