Arama sonuçları: *

1. A

Yeni ssd taktım windowsu yükledikten sonra böyle kaldı

arkadaşlar ne yapacağımı bilemedim ne tavsiye edersiniz win10 yükledim ve eski bir pc yeni aldığım ssdye kurayim derken böyle kaldı
  2. A

arkadaşlar arkadaşım 2.monitör bağlamak istiyor ama..

pc de ekran kartı yok sadece bu var hangi dönüştürücüyle 2. monitörü bağlayabilir?
  3. A

ssdmi test ettim ama anlamadım

arkadaşlar ssdmi test etmek istedim samsung 970 evo plusum var acaba bi sıkıntı var mı verilerden pek anlamıyorum yardımcı olursanız sevinirim.
  4. A

Şifre girdikten sonra ekran kararıyor

eski pc me format attıktan sonra masaüstü geldi her şey sorunsuz bir şekilde çalışırken güncellemeler için yeniden başlattım ve şifre girme ekranından sonra ekran karardı. Ne yapabilirim? 1669025270 2 dakika idare etsin diye hdmi girişi olan bi tv ye bağladım pc yi sorunsuz ilerlerken artık bu...
  5. A

msi mag forge 101M dan çıkmayan rgb kontrolcüsü

yerine bunu alsam : https://www.hepsiburada.com/dark-mini-argb-kontrolcu-dkccbr2a-p-hbv00000rmee3 iş görür mü?
  6. A

kasanın içinden eksik kablo çıktı

arkadaşlar 12V rgb kontrolcü kablosuna ihtiyacım var nerden bulabilirim?
  7. A

rdr2 oynarken yanık kokusu

Yeni dizdiğim pcmde rdr2 oynarken yanık kokusu geldi ve 15 dakikada 1 oyundan attı biraz araştırdığımda oyundan atma sorununun normal olduğunu gördüm ama yanık kokusu gerçekten canımı çok sıktı lütfen yardım edin
  8. A

Rgb kontrolcüsü güç kablosu

Merhaba, msi mag forge 101M kasanın içinden rgb kontrolcüsünü besleyen 12V güç kablosu çıkmadı bu kabloyu nerden temin edebiliriz?
Geri