Arama sonuçları: *

1. K

Duvar kağıdımı değiştiremiyorum hiç bi şekilde

arkadaşlar öyle kaldı arka planım değişmiyor arada bi iki resim arasında değişiyıor harici olarak değişmiyor ne yapabilirm.
  2. K

Bilgisayarım açılmıyor elektirik gelmiyor

Arkadaşlar bilgisayarımı pckolikten 2 ay önce felan aldım açtım bilgisayarı oyun indirmeye başladım duşa gittim geldim kapanmıştı ve açılmıyor power kablosunu başka pc ye taktım kablo çalışıyor power kısmında çok ufak bi yanık kokusu geliyordu veya havalar sıcsk ben öyle zannettim ne yapmamı...
  3. K

bilgisayar ilk açılma ekranında takılı kalıyor

Arkadaşlar bu ekranda kalıyoe ne yapabilirim
  4. K

İnternet kafe açıyorum 30 bilgisayar ne kadar elektirik tüketir aylık

Arkadaşlar 30 bilgisayar 1660 lı sistem işlemci ryzen 3 1200 bi dolap ve klima günlük 10 saat çalıştığından baz alsak ne kadar tüketir
  5. K

Format Atarken Hata Veriyor

arkadaşlar format atarken hata veriyor attığım bilgisayar biraz eski o yüzden mbr yazdırıyorum usb ye lakin olmuyor her şeyi denedim usb direktb windosla yazdırdım rurufla yazdım her şeyi yaptım hata veriyor anlam veremiyorum acaba indirdiğim formatamı sorun var diye düşünmeye başladım...
  6. K

Format atarken böyle oldu

Arkadaşlar bu çıkıyor ne yapmam gerek
  7. K

Sdd im çalışıyor ama hddim okuyor ama çalışmıyor

Arkadaşlar f12 ye basıncada biosa girincede hddim çıkıyor ama pc açılınca çıkmıyor hddye basıncada fotoğraftaki yazı çıkıyor.
  8. K

Kasayı montaj ladım en üsteki fan çalışmıyor neden olabilir

Arkadaşlar montajı yaptım bu ilk montajım değil bugüne kadar sıkıntı yaşamadım ilk defa en üsteki fan çalışmıyor neden olabilir
  9. K

Leptopum açılmıyor.tuşununa basıyorum hic bir sey olmuyor.

Arkadaşlar harddisk diye düşünüyorum arada sorun yapıyordu ama şimdi hiç bir şey olmuyor tepki yok tuşa basınca neyden kaynaklı olabilir.
  10. K

Pc açıken fişi cekmek

Arkadaşlar yeğenim Oyun oynuyordu ufak kapatmayı bilmiyor açıken pc fişi çekmiş sorun olurmu ileride felan veya herhangi parçaya zarar vermişmidir
  11. K

windows10 oem key olduğu halde etkinleştirilmiyor

arkadaşlar win10 oem key aldım ama etkinleşmiyor satıcını dan dolayı kazıkmı yedim yoksa 0x8007232A hatası var onlamı alaksı var lütfen yardımcı olun sabahtan belli bunla uğraşıyorum
  12. K

Driverlara nereden baka bilirim

.
  13. K

Format atıyorum bi bakarmisiniz

Uif çıkmıyor sadece vu ikisi var neden
  14. K

Pc ekran gelmiyor

Arkadaşlar pc topladım bugün taktım prize ekran gelmedi
  15. K

Win10 1909 sürümü iyi mi?

.
  16. K

Iphone kullaklığı ile pc den konuşma

Arkadaşlar iphone kulaklığım var bilgisayara takarsam mikrofonunu kullana bilirmiyim
  17. K

Format atarken disk şekillendirme

Arkadaşlar 240gb ssdim var sizce biçimlendirme yaparken 240 i ayırımı yoksa tek bi klasörmü olsun
  18. K

Format atma

Arkadaşlar format atarken 32 bit 64 bit felan varya onu neye göre seçicez
Geri