Arama sonuçları: *

1. calmioss

Windows 10 update sorunu

7-8 defadır deniyorum cıldırmak üzereyim bunun bi cözümü yok mudur sorun gidermeden de denedim nasıl cözebilriim
  2. calmioss

GoodbyeDPI nasıl silinir?

[H3 id='GoodbyeDPI+indirdim+dc+iin+ve+internetim+kesilmeye+baslad+imdide+GoodbyeDPI+y+silmeye+calsyorum+slnmyor+b+yolu+varmdr+yardm']GoodbyeDPI indirdim dc için ve internetim kesilmeye basladı şimdide GoodbyeDPI yı silmeye calısıyorum sılınmıyor bı yolu varmıdır yardım[/H3]
  3. calmioss

BODYCAM de 17 fps 3070le

işlemci i713700f ekran kartı 3070 ve 32gb ram var ama bu younda epıc ayarlardada 17 en dusuk ayardada vsync de actık kapattık hıc bır sey olmuyor sorun nedır? benım arkadasta 6800xt ve 5 7500f var 90 fps alıyor
  4. calmioss

Neden düşük fps?? rx6800xt + 5 7500f

rx6800xt + 5 7500f +ddr5 xpg 16 gb ram bunlara sahibim ve nedensiz oyunlarda cok düşük fps alıyorum en basiti ARK ta sabit 180 bile alamıyorum arkadasımda 3050 var o bile 150 benle aynı alıyor anlamıyorum bazen cs de ölüm macında cok kasıyor 90 a kadar indiği oluyor bi yardım ederseniz sevinirim
  5. calmioss

Msi ekranda kapsam dışında! Hatası

Cs2 yi 4:3 oynuyorum 1280x960 çözünürlükte normalde sıkıntı yoktu ana şimdi böyle bir hata alıyorum nedenini bilen var mı daha öncede 1080x1080 de olmuştu ve düzelmedi
  6. calmioss

Bunu nasıl kapatabilirm

kardeşim bi tuşa basmıs burası boyle oldu bunu nasıl duzeltebılırm
  7. calmioss

Amd ryzen 5 7500f rx 6900xt ile darboğaz yapar mı

Amd ryzen 5 7500f işlemcim var krema kartı olarak rx 6900xt 6800xt veya 3080 düşünüyorum bu ekran kartları darboğaz yapar mı birde 650w psu yeterli olur mu
  8. calmioss

Çözüldü✓ neden bu kadar düşük fps alıyorum

valorant vb fps oyunlarında cok dusuk fps alıyorum 144 bile vermiyor en düşük ayarlarda sistem özelliklerim : amd ryzen 5 5500 asus dual rx 6600 asus b450ak2 16 gb ram
  9. calmioss

ses kısamında ındex.html dıye bısey var

ses kısmında index.html diye bir şey var ve bunun yuzunden sarkı degıstıremıyorum veya durduramıyorum bu nedır ve nasıl kapatılır
  10. calmioss

pc de bir şey okurken takılıyor

alt alta olan bir manga okuyorum bir yandanda şarkı dinliyorum ama sayfayı aşağı kaydırmaya başladığımda pc takılıyor neden oldugunu bılen bırısı yaza bılır mı pc bileşen: amd ryzen 5 5500 asus rx6600 16 gb ram b450m a2 2tb hdd 500gb ssd
  11. calmioss

Mavi Ekran Mavi Ekran Hatası alıp duruyorum

sürekli olarak mavi ekran yemeye basladım daha az once konu acarken yedım nasıl cozebılırım ayrıyetten valoranta gıremıyorum ınternet sıtelerınde hata kodu: status_access_vıolatıon gibi şeyler alıyorum ne gıbı bı sorun var ve nasıl cozebılırım
  12. calmioss

internet sitesi neden hata veriyor

daha önceden hiç yaşamadığım bır sorun herseyım guncel pc bosta sadece youtube acık 1 kere gıttı neyse dedım ama 4-5 oldu yeter neden oluyor bu bır cozumu var mı 1709320790 tekrar oldu
  13. calmioss

bu amd ekran kartı driveri guncellenmıyor

20. deneyişim nerdeyse her seferde yenıden baslattım teker teker denedım ama bu neden guncellenmıyor ustunune usluk valoranta gıremıoym google felan ram uyarısı verıyor arkada youtube acıkken asus rx6600 ekran kartı 16gb ram 1709315055
  14. calmioss

fps sorunum var valorant

amd ryzen 5 5500 rx 6600 asus dual b-450m k2 8 gb 3200 mhz ram 2 tb hdd 500 gb ssd var ama orta grafıklerde sabıt 144 alamıyorum 120 ye dusuyor sıcaklıklar stabıl durumda oluyor
  15. calmioss

herseyim iyi 12k lık sistem var

herseyim iyi 12k lık sistem var ama youtube da vıdeodan assağı inerken kasma oluyor bu neden acaba duzelte bilir miyim?
  16. calmioss

microsoft hesabımdan cıkamıyorum

microsoft hesabımı degıstırıcem oyun hesabı kayıtlı kalmıs ve cıkılmıyor
  17. calmioss

TV sorunu yardım edin

Vestel smart LED TV im var 104 ekran Kardeşim kumandayı alıp değişik şeylere tıklamis ve ondan beri YouTube girilmiyor Netflix vb. Yerlere giriliyor .....da bekliyorum ve en sonunda da sunucu yanıt vermiyor diyor yardım
  18. calmioss

Freedoss pc kurulum yardım

Freedos pc im lenovo biosa girilmiyor setup notice diyor yardım ederseniz sevinirim
  19. calmioss

indirmek istediğim dosya not defteri olarak iniyor

indirmek istediğim dosya not defteri olarak iniyor düzeltmewk için ne yapmam lazım
Geri