Arama sonuçları: *

1. S

Kablosuz klavyemi nasıl aktif ederim ?

beyler yeni bir kablosuz klavye aldım ama aşırı fransızım mevzuya. bunu usb ile kablosuz nasıl çalıştırabilirim model akko mod007b he pc joy of life
  2. S

Am5 sistem yardım lazım beyler

Hali hazırda 7800x3d, b650 plus anakart, rtx 4060 lı bir sistem kullanıyorum. Öncelikle sogutmam kötü oldugundan en az 360mm almayı düşünüyorum aklımda 2 model var biri msı MAG coreliquid m360 biri de dün itopyada indirime giren Corsair h150 bunların hangisini tercih etmeliyim ? Bir de ssd...
  3. S

SIVI SOĞUTMADAN SES GELİYOR

Beyler ben pubg mobile oynuyorum sistemim yeni. ilk defa sıvı soğutma kullanıyorum oyunda mesela fps in düştüğü ufaktan zorlu yerlerde sıvı soğutmadan bir ses geliyor 2-3 saniyeliğine bağırıyor gibi oluyor bu normal midir yoksa baktırtmalı mıyım ? sıcaklığa bakıyorum max 70 derece oluyor sorun...
  4. S

Arkadaşlar sistem toplama yardım

Arkadaşlar yeni bir kasa alacağım ve bütçem maks 26 k. Uzun araştırmalarım sonucu işlemci olarak i5 13400f veya Ryzen 5 7500f düşünüyorum sizce hangisi olmalı? Ekran kartı da yeni çıkan rx 7700xt ile 6700xt veya 6800 xt bunlardan birini düşünüyorum. Aklımda ekran kartıyla alakalı bir soru var...
Geri