Arama sonuçları: *

1. C

God Of War yüksek işlemci düşük gpu kullanımı

Arkadaşlar iyi forumlar nedense God Of War oynarken garip bir işlemci kullanımı alıyorum ve FPS düşük gibi hissettiriyor fsr2.0 to 3.0 modu yüklü kalitede ve FPS bu şekilde yer yer 60 ın altına düştüğü bile oluyor
  2. C

Temiz format attım pc de sıkıntılar olmaya başladı

Arkadaşlar selamlar iyi forumlar pc ye format atalı 3 4 gün oldu crackli hiçbir şey kullanmıyorum fakat formattan önce kasmayan oyunlar kasmayan pc artık bazen tekliyor bazı oyunlarda da ciddi bir şekilde kasıyor yardımcı olabilecek var mı acaba
  3. C

Sisteminizde bir sürücü zaman aşımı meydana geldiğini tespit etti hatası

Arkadaşlar iyi forumlar öncelikle umarım herkes iyidir geçen günlerde crackli bir oyun indirdim yanlış biliyorum fakat param yoktu ve denemek istedim daha sonrasında bilgisayara temiz format attım ve pc yi kullanmaya devam ettim formattan sonra GTAV indirdim oyunu oynarken fpsim 2 3 snlik olarak...
  4. C

Valorant Drop/Düşük Fps Problemi

Arkadaşlar selamlar öncelikle daha öncesinde buna benzer bi konu açmıştım işlemcimi değiştirdim ve sıvı soğutma aldım fakat sorun aynı 200 lerde oynarken bir anda 120 lere düşüyor ve fight olduğunda 90 lara kadar düşüyor sistemim; ryzen 5 3600 O.C 4.2 ghz rx 5500xt 4gb (şuan bunu değiştirmeyi...
  5. C

Aida64 stres testine girilmiyor

Arkadaşlar iyi forumlar Aida 64 ü açıyorum yönetici olarak işlemcimi test etmek için stres testi kısmına bastığım anda ilk sayfa açılıyor ve pc tamamen donuyor ya da siyah ekran oluyor ve kendini resetleyip düzeliyor hiçbir şekilde aida64 stres testi kısmına giremiyorum ama diğer uygulamalarda...
  6. C

Gereksiz Düşük Fps aldığımı düşünüyorum

Merhaba iyi günler herkese umarım herkes iyidir öncelikle genel olarak oynadığım oyunlar fps türü ve ben bu oyunlarda düşük fps aldığımı düşünüyorum ayrıca oynadığım bazı hikayeli oyunlarda da bu durumun olduğunu gördüm daha yeni çift kanal ram'e geçtim ama hala drop sorunlarım bi nevi kesilsede...
Geri