Arama sonuçları: *

1. G

PC DE DRAM VE CPU IŞIĞI YANIYOR SİSTEMİM GEÇ AÇILIYOR

Arkadaşlar bilgisayarda CPU VE RAM ışığı yanıyor sistemim geç açılıyor ne yapmam lazım
  2. G

KULE TİPİ SOĞUTMAMI DOĞRU TAKTIM MI ?

Arkadaşlar merhabalar ryzen 5 7500 F işlemciye sahibim kule tipi daha önce kullanmadığım için fazla bilgim yok. Kule tipini doğru yönde takmış mıyım bazı arkadaşlar Ram tarafına bakması lazım diyor fan tarafı bazı arkadaşlar egzoz fanına doğru bakması lazım diyor arada kaldım yardımcı olur...
  3. G

BİLGİSAYARIM HARDDİSKİ GÖRMÜYOR

Arkadaşlar merhabalar Bilgisayarım harddiskimi görmüyor önceden gören harddiski şimdi görmüyor
  4. G

BİLGİSAYARCIYA BİLGİSAYAR TOPLATILIR MI

Arkadaşlar merhaba Kasamda 3 adet RGB fan vardı bu fanlar dönmüyordu bilgisayarcı ben bunu komple baştan toplayım dedi şimdi bu bilgisayarcı benim kendi parçalarımı 2. El parça ile değiştirir mi bu bilgisayarcıya ilk defa bilgisayarımı emanet ettim
  5. G

FAN BAĞLANTISI İÇİN YARDIM

Arkadaşlar Merhabalar Kasamın Fan bağlantısı için yardımcı olabilir misiniz ? Kasamın şu fan kabloları boşta kasamda 3 tane rgb normal fan var 1 adette egzoz fanı var 4 fan da calısmiyor calisan bir tek kule tipinin fanı çalışıyor sizce neyi bağlamayı unutmuş olabilirim
  6. G

FAN BAĞLANTILARI YARDIM

Arkadaşlar Merhaba fan bağlantısını yapamadım sisteme güç verdiğim zaman fanların hic birisi dönmüyor kasanın arkasında 3 tane fan kablolarını birbirlerine taktım uçlarını birleştirdim kasanın arka kısmında 2-3 adet daha boş kablo var bide bu sata girişli kabloyu da taktım nerede hata yapıyor...
  7. G

Arkadaşlar bilgisayarın arka tarafından şu parça düştü bu parça ne işe yarıyor

Arkadaslar bilgisayarin arkasindan şu parca dustu bu ne ise yariyor
  8. G

Fanlarim Çalişmiyor Aci̇l Yardim Edebi̇li̇r Mi̇si̇ni̇z

Arkadaşlar MSI 620 M-E Anakart mevcut Asio Horsa Fan aldım 3 adet rgb fan Kasanın Güç tuşuna basınca fanlar çalışmıyor her şey sıkıntısız çalışıyor masüstünü felan görüyorum fakat fanlarım çalışmıyor neden olabilir acaba şu iki tane kablo boşta bunları nereye takacağım
  9. G

KASA FANLARIM ÇALIŞMIYOR ACİL YARDIM

Arkadaşlar Kasa fanlarım çalışmıyor sizce hatayı nerede yapmış olabilirim SYS FAN 2 Portu kule tipinin kablosunu oraya bağladım kule tipi fanı çalışıyor SYS FAN 1 Portu mevcut anakartın üstünde o kısım boş oraya bir şey bağlamaya gerek var mı kasanın arkasında baya bir kablo mevcut
  10. G

RGB FAN BAĞLANTISINI YAPAMADIM

Arkadaşlar RGB FAN bağlantıları nasıl yapılır kasanın arkasında çok sayıda kablo var
  11. G

DDR 5 SİSTEM MONTAJI

Arkadaşlar merhaba DDR 5 sisteme geçiş yapıyorum elimde son 2 ürün eksik yakındaki bilgisayarcılara fiyat sordum birisi 1400 Tl den fiyat biçti montaj için birisi de 650 Tl den fiyat biçti fiyatları pahalı buldum. Kasanın montajını kendim yapabilir miyim sizce
  12. G

Arkadaşlar DDR 5 sisteme geçiş yaptım Montaj Kısmı zor olur mu

Arkadaşlar DDR 4 sistem almıştım şuan halen kasamda kurulu mevcut dün DDR 5 sisteme geçiş yaptım bu sistemi bir bilgisayarcıya götürüp mü montajını yapayım yoksa kendim video izleyerek yapsam yapabilir miyim ? bir tane bilgisayarcıya sordum 1400 TL montaj ücreti diyor. Bilgisayarcıya da...
  13. G

PC'NİN BİR KAÇ PARÇASINI DEĞİŞTİRECEĞİM

Arkadaşlar Merhabalar yaklaşık 1.5 yıl önce incehesap dan sistem almıştım kasa fanlarının birisi çok ses çıkarmaya başladı bilgisayarı açınca oluyor bu ses sonra 15 20 dk sonra ses kesiliyor kasa fanlarını değiştirmek istiyorum kasanın önünde 3 tane fan girişi mevcut kasanın yukarı kısmında ise...
  14. G

Harddisk Veri kurtarma

Arkadaşlar merhaba elimde eski kasamdan hard disk söktüm bir tane onun içinde önemli belgelerim felan var bunu yeni kasama aktarmak istiyorum harddiski bağlamak ile uğraşmak istemiyorum harddisk eski harddisklerden bunun verisini kurtarmak için ne yapabilirim bir kablo vb bir şey var mı ?
  15. G

Ryzen 5 5500 DEN Ryzen 5 5600 E GEÇMELİ MİYİM ?

Arkadaşlar merhabalar şuan kullanmakta olduğum işlemcim Ryzen 5 5500 monitörüm 165 hz asus tuf kullanıyorum sizce Ryzen 5 5600 işlemciye geçmeli miyim valorant oynuyorum. Fazla bir etkisi olur mu CS 2 ve Valaront özelinde ?
  16. G

RYZEN 5 5500 DEN RYZEN 5 5600 GEÇİŞ

Arkadaşlar merhabalar ryzen 5 5500 den Ryzen 5 5600 işlemciye geçiş yapmak istiyorum. 1 adet sıvı soğutma önerisi yapabilir misiniz ? Kasanın 3 adet önde fan girişi mevcut oraya da 3 tane RGB fan önerisi yapabilir misiniz ? Bide sistemimde RX 6600 ekran kartı var bu işlemci ile darboğaz olur...
  17. G

Ryzen 5 5500 Ryzen 5 5600 FPS FARKI

Arkadaşlar merhaba ryzen 5 5500 işlemci den Ryzen 5 5600 işlemci ye geçmeyi düşünüyorum arada çok fazla FPS farkı var mı valorant oynuyorum
  18. G

İşlemcime Sıvı soğutma takmalı mıyım ?

Arkadaşlar Ryzen 5 5500 işlemcim var 16 Ram 3200 MHz RX 6600 ekran kartım var işlemcime sıvı soğutma taktırmalı mıyım abartı mı olur taktırsam hangi markayı sizce taktırmalıyım
  19. G

Kasadan gelen fan sesi

Arkadaşlar kasayı kapat aç yapınca aşırı bir fan sesi geliyor bu sesi nasıl azaltırım ses bir türlü geçmiyor fanların üstüne vurunca ses gidiyor ondan sonra tekrar başlıyor bilgisayarın bios ekranına girdim ama ordan fanların ayarlarını standarta çektim halen ses devam ediyor ultra trbo felan...
  20. G

Kasadan aşırı ses gelmesi

Bilgisayarı açınca kasadan ses geliyor fanlarda mı sıkıntı var anlayamadım sıvı soğutma yok kasada 3 tane kasanın kendi fanı mevcut işlemci stok fanı ve ekran kartının 2 tane fanı var sıvı soğutmaya geçmeli miyim
Top Bottom