Arama sonuçları: *

1. A

Fivemde aldığım değerler normal midir

Arkadaşlar merhaba Fivemde şöyle değerler alıyorum ekte belirttiğim gibi normal midir yoksa dereceler yüksek mi yüksek ise ne yapmalıyım. Sistem rx7600 8gb ryzen5 5600 stok fan 16 ram
  2. A

Win 11 geçersem uygulamalarda sorun yaşar mıyım

Arkadaşlar merhaba öncelikle ben uygulamaları yüklerken win10 64 bit olarak yükledim diyelim 11 geçicem tekrardan silip yüklemem mi gerekecek nasıl olucak. Mesela amd software sürücü uygulaması win10 için yüklemiştim bilgisayarımı 11e yükseltirsem herhangi bir problem yaşar mıyım Sistemim...
  3. A

Çözüldü✓ Valorantta gereksiz fps değerlerim düştü

Arkadaşlar merhaba dün akşam 300 400 fps alırken bu sabah girdiğimde değerler bu şekilde ne yapabilirim sistemim r5 5600 rx7600 16gb ram
  4. A

CS:GO da düşük fps alıyorum

Arkadaşlar merhaba rx7600 -r5 5600 sistemim var fakat cs de düşük ayarlarda 200 350 arası fps alıyorum valorantta bu değer 450 500 iken cs de aynı şeyi söyleyemem cs oynarkende değerler şu şekilde
  5. A

kulaklıktan gelen ve oyuna girince artan cızırtı

Arkadaşlar merhaba yaklaşık 2 hafta önce ryzen5 5600 rx7600 bir sistem aldım birkaç gündür kulaklık ile oyuna girince cızırtı sesi geliyordu çok takmıyordum kafaya ama içime kurt düşmedi değil kulaklığı telefonda denediğimde herhangi bir sorun yok gibi duruyor fakat oyuna vs girdiğimde cızırtı...
  6. A

Çözüldü✓ Sanırım bilgisayarimda işletim sistemi yok

Dostlar merhaba Gencer gaming den bir sistem sipariş ettim bugün elime geçti fakat ekte belirttiğim hatayı veriyor del tusuna ne kadar bassamda biosa erisemiyorum sanırım Windows yüklü değil doğru mu düşünüyorum. Windows yüklü değil ise nasıl yükleyebilirim şu videodaki gibi mi
Geri