Arama sonuçları: *

1. Lunchx

(CÖZULDU) Driver Yukler Iken Operatör Desteklenmiyor Hatasi

Merhaba Asusun kendi anakart sitesinden anakartimin chipset gibi driver larini guncellemek icin indiriyorum fakat yönetici olarak calistirinca attigim görseldeki uyariyi veriyor. 1703193285 Sorun hakkinda bilgili bir arkadas yok mu? 1703193677 Hocam sizi böyle kucuk bir sey icin etiketliyorum...
  2. Lunchx

"To skip disk checking press any Key" hatası

Bilgisayarim daha 6 7 aylik ve birden bire böyle bir hata aldim 1 hafta sonrasinda Win+R Regedit uzerinden hatayi sildim fakat gercektende diskimde bir sorun olabilir mi 600 700 gb lik dosyayi 2 kere indir sil yapmistim format vesaire yuzunden fakat sanmiyorum o yuzden olacagini. Isletim...
  3. Lunchx

Oyun Icerisinde Oyun Donma/Crashlanma/Kapanma Sorunu.

Merhaba iyi gunler, sistemimde su 1 aydir oyunlarda kapanma donma gibi sorunlar yasiyorum ben RAM den dolayi oldugunu dusunuyorum sistemimde 16 gb RAM var ve bosta %45 kullaniyor sistemde arka planda bir cok uygulama acik oyuna yetmiyor diye dusunuyorum sizce sorun nedir.
  4. Lunchx

Çözüldü✓ Sistemim Virus Barindiyor Mu Yardim.

Merhaba, dun aksam discord da gezinir iken bir arkadasa yardimci oluyordum ve ekran göruntusunu atmasini istedim ve bir dosya atti bende onu ekran göruntusu dosyasi sandim ve bastim sonradan Setup.exe bir dosya oldugunu gördum ve acttim mi acmadim mi tam olarak bilmiyorum. Tam olarak 6 kere test...
  5. Lunchx

Apple Mac Açılmama Sorunu

Merhaba arkadaşlar elimde bir Apple Mac var eklentide verdiğim görseldeki gibi bir tepki açılma vesaire yok sorun nedir ? 1666993431
  6. Lunchx

Topladığım Sistemi Değerlendirir İseniz Sevinirim.

Öncelikle merhaba iyi günler, bir bilgisayar toplayacağım ve parçalarını tam olarak belirledim, bu parçalar arasında bir uyumsuzluk olur mu ve bu parçalar arasında önermediğiniz bir parça var mı ? Önerilerinize ve düşüncelerinize açığım. Kasa: Nzxt H510 Flow Siyah Kasa Fan: NZXT AER RGB 2-120...
  7. Lunchx

Nzxt H510 Elite Sıcaklık Konusunda İyi Mi?

Merhaba öncelikle iyi günler kısa sürede bir oyuncu bilgisayarı toplayacağım ve Nzxt H150 Elite’nin görünüşünü çok beğendim ama ısı ile alakalı sorularım var bir çok yere baktık kimse oyun testi yapmamış, ve üst düzey bir bilgisayar kurmak istiyorum oyun oynar iken bir ısı sorunu ile...
Top Bottom