Arama sonuçları: *

1. Benmiraç

Bozulan diskimi nasıl düzeltebilirim?

Diskim FC 25 oynarken bozuldu. Diskimi nasıl düzeltebilirim, nasıl eski haline gelebilir? Veriler önemli değil. Active Partition Recovery gibi programlarla düzeltebilir miyim? Yardımcı olursanız mutlu olurum.
  2. Benmiraç

CrystalDisk Durumu iyi gösteriyor ama SSD bozuk

FC 25 oynarken SSD'mi bozmuştum. BIOS'ta falan gözükmüyordu. Ama bazen Windows bozuk SSD'yi görüyordu. Harici SSD'me Windows kurarkende gözükmüştü fakat kuruluma geçtikten sonra atmıştı. Sizce SSD'im geri döner mi? Garanti kabul eder mi?
  3. Benmiraç

Windows 10 Kurulum Hatası

Dün FC 25 oynarken M.2 SSD'im bozuldu. Bende içinde oyunlar olan SATA SSD'ime USB'den Windows 10 ISO kurmaya çalıştım. Fakat “yeni bir bölüm oluşturamadık” hatası verdi. Nasıl çözebilirim? Not: M.2 SSD yuvada takılı fakat BIOS görmüyor. Önemli: Recep Hocanın Konusunda çözüm 1 denedim fakat...
  4. Benmiraç

Mavi Ekran FC 25 Oynarkan PC dondu açılmıyor

FC 25 oynarken oyun siyah ekranda kaldı ve PC mavi ekran verip çöktü. Galiba C diskimi görmüyor. Çünkü PCyi yeniden başlattığımda BIOS ekranına atıyor. Sata SSD’mi görüyor. Anakart: B450M-A Pro Max İşlemci: Ryzen 5 5500 Ekran Kartı: Rx 7600 M2 Ssd: Adata Swordfish 500 Gb Sata SSD: Kingston 256 gb
Geri