Arama sonuçları: *

1. G

Lunis L60 HDR yardım

emrhaba arkadaşlar abdullah reisin paylaştığı lunis l60 260 hz monitörü aldım özelliklerinde hdr 400 yazıyor ama windowstan hdr ı açamıyorum (monitör arayüzünde hdr açık) bu hdr 400 renk kalitesiyle alakalı bir şey mi sadece yoksa açılmaması bir hata mı bilen ayzarsa sevinirim iyi forumlar
  2. G

Saat tarih değişmiyor

win 7 laptopumda saat tarih ben değiştirdikten 2 3 sn sonra tekrardan 2010 a atıyor herşeyi denedim nette gördüğüm düzelmedi nedeni ne olabilir
  3. G

Tarayıcı bulamıyorum

S.a beyler öncelikle iyi forumlar ben milattan önce bir laptop buldum içinde 1 gb ram falan var müzik için falan kullanıcam edicem içinde explorer var ama artık desteklenmediği için browser a giremiyorum başka bir tarayıcı google chrome falanda yok işletim sistemi 32 bit buna uygun browser...
  4. G

Ssd Lerimi Eskisi Gibi Göremiyorum

Merhabalar arkadaşlar benim bir sorunum var benim bilgisayarımda 2 tane ssd var sata biri 120 gb biri 240 gb mld 120 gb ss dim yazma hizi çok duüşmüş o nedenle windowsu mld ye aktarmak için araştırdım ve bu videodaki gibi yaptım ve mld 200 den boot etmeyi başardım fakat diski kopyaladığım için...
  5. G

Çözüldü✓ 16 Gb Ram takılı 7.93 kullanılıyor

hepinize merhaba arkadaşlar ben asus b350 anakarttan msi b450 anakarta geçiş yaptım fakat 16 gb ram takılıyken biosta 16 gb gözüküyor ama system memory 8192 mb diyor internette gördüğüm herşeyi denedim ancak bir sonuç alamadım b350 de de böyle olmuştu soğutucuyu fazla sıkmışım gevşetince...
Geri