Arama sonuçları: *

1. Adroven

Yardım Kernel Power 41 (63) Hatası ve Çözümü Nedir?

Selam. Bundan yaklaşık 2 ay kadar önce windows 11'e geçtim. bir ay kadar kullandım.daha sonra watch dogs un ilk oyunu steamda indirime girmişti bende onu satın aldım. indirdim ve oyunu açınca kernel power 41 hatası almaya başladım. bilgisayar kendi kendine kapanıyor fanlar son hız çalışıyor...
  2. Adroven

Çözüldü✓ PC'yi kullanırken aniden kapanıyor

Bilgisayarı kullanırken aniden ekran gidiyor fanlar son hız çalışmaya başlıyo pcnin power tuşuna basılı tutup kapatıyorum geri açıyorum düzeliyor. Bu gün 3 kez oldu birde demin oldu arkadaşımla dc'den konuşuyorduk bi anda ekran gitti fanlar son hız çalışmaya başladı ondan sonra ben tam...
  3. Adroven

pc garip bir şekilde aniden kapandı

pcde takılıyodum bi anda ekran gitti fanlar hayvan gibi hızlandı sonra pcyi kapattım açtığımda güncelleme fln vardı pcde sorun yok aylardır tertemiz kullanıyorum virüsde yok elektiriklerde yakın zamanda gitmedi bi pcyi uzun süredir temizlemiyorum o kadar sorun sizce nedir
  4. Adroven

Bir Türlü Silinemeyen Ses Dosya

Gördüğünüz bu illet bi türlü silinmiyor normaldede bu sorunu yaşıyordum ama görev yöneticisinde arkada çalışan bir program olunca silinmiyodu ama bu sadece wp den indirdigim bir ses dosyası ve delete tuşuna bastığımda hiç bir şey olmuyor ekrana bişey bile gelmiyor sağ tık sil yapıyorum olmuyor...
  5. Adroven

msedge.exe deff.nelreports.net Hatası

Bitdefender sürekli böyle bir hatayı algılıyor virüsmü yedim bilmiyorum ama 2 gün önce format attığımdada bu vardı formattan sonrada bu vardı bu nedir tehlikelimi açıklarsanız çok yardımcı olursunuz.
  6. Adroven

msedge.exe deff.nelreports.net ile bağlantı kurmaya çalıştı. Hatası (Acil)

Bilgisayarımda bitdefender anti virüs programı kurulu ve 1 gün önce bu bildirimden arka arkaya sürekli geldi benim bilgisayarda zaten virüs vardı ve format attım ancak format attıktan 1 gün sonra bitdefenderdan gene bunlar gelmeye başladı attığım format flaş bellekten tüm diski biçimlediğimiz...
  7. Adroven

Çözüldü✓ Bilgisayarı Her Açışımda Microsoft Visual c++ runtime libary hatası veriyor

Dostlarım eskiden böyle bir hata yoktu ancak son bir kaç gündür bilgisayarı her açtığımda bu hatayı veriyor yoksaya basıyorum visual c++ ne olduğunu biliyorum hatta visual studio kullanıyorum c# ama orda bir problem olmuyor program yapabiliyorum bu hata nedir?
  8. Adroven

Bitdefender Kimlik Hırsızlığı Tespit edildi

Dostlarım SS'De görmüş olduğunuz üzere woovoree.net diye bir site var bu kimlik hırsızlığı olarak tespit edilmiş ancak ben bu siteye girmedim ayrıca bu bildirimden sadece 1 tane olsa yazmazdım ama aynı siteden 63tane bildirim varmış ve 5 hazirandan beri saat saat geliyormuş ?
  9. Adroven

Sıfır laptop format atamıyorum

sıfır laptop aldık "freedos" işletim sistemi yok windows 10 kuracağız masaüstü üzerinden rufus ile windows 10 isosunu flaşa yazdık ancak biosun boot kısmında hdd yok flaşın ismi yok sadce UEFI-SHELL birde 444 Yazıyor flaşın adı çıkmıyor
  10. Adroven

Çözüldü✓ CSGO Oynarken fps 300 den 30 a düştü

Selam tam olarak az önce girdğim csgo rekabetçi maçında fps 300 den 30 a düştü ve 30 da sabit kaldı hiç artmadı oyunu kapat aç yaptım düzeldi ondan sonrada hiç olmadı bu hata ilkkez csgoda başıma geldi başka oyunda henüz karşılaşmadım çünki hata daha yeni sistemim EVGA GTX 1660 SUPER INTEL CORE...
  11. Adroven

Bilgisayarda Virüsmü Var ???

Dostlar Bu Nedir Özellikler Dediğimded "Unsecapp.exe" diye bişi çıkıyor system 32 dosyasında. Virüs Olabilirmi? 1680398061
  12. Adroven

Virüs Programında "Yeniden Çözülmüş ve Şifre Korumalı" Dosyalar var

dostlar bitdefenderdan virüs taraması yaptım yaparken bunlar çıktı bunlar nedir açıklayabilirmisiniz?
  13. Adroven

Bilgisayar Açılıyor Kapanıyor

Selam. Yaklaşık 2 gün kadar önce bilgisayarımda bir sorun başladı. bilgisayar oyun oynarken aniden kapandı yeniden açmayı denedim bilgisayar açılırken bianda kapandı bilgisayar açılıyor ancak 3-5 saniye sonra daha masaüstünü bile görmeden kapanıyor sorun monitörümde değil çünki bilgisayar...
  14. Adroven

Gizli Dosyalar Özelliği Açılmıyor

Buraya Basmama rağmen gizli öğeleri gör açılmıyor bu ayarıda açıyorum ama olmuyor
  15. Adroven

BitDefender ŞifreKorumalıDosyalar.

BitDefender programı üzerinden Virüs taraması yaptım daha sonra tarama bitince 360 adet şifre korumalı dosya buldu bunların içinde virüs olabilirmi yoksa normal dosyalarmı
  16. Adroven

Programların yanındaki yeşil tikler

Bilgisayara yeni format attım ve programlarımın nerdeyse hepsinde bu tik var yeni format attığım için bir sıkıntı olduğunu düşünmüyom ama çok sinirimi bozdular nasıl kapatabileceğimi söylerseniz sevinirim
  17. Adroven

Bilgisayar Virüs bulaştı

Bilgisayarıma trojan phonzy a ml diye bir virüs bulaştı format atsam düzelirmi
  18. Adroven

Bilgisayara trojan phonzy a!ml formatla geçermi

Bilgisayara bilmediğim bir siteden indirdiğim bir program yüzünden trojan phonzy a ml diye bir virüs bulaştı sonra gitti biraz araştırdım ve bankacılık keylogger gibi şeyler olduğu söyleniyor format atarsam gidermi
  19. Adroven

Kasadan Çok Yüksek Ses Geliyor

Öncelikle ses çok yüksek bir uğultu oyun oynarken video izlerken falan çok ses oluyor ve odaklanamıyorum çok sinir bozucu illaki yaşamışsınızdır çok kötü bunun bir çözümü varmı kasanın sahibine yazdım henüz bir cevap gelmedi buraya yazıyorum umarım yardımcı olabilirsiniz
Geri