Arama sonuçları: *

1. B

Çözüldü✓ Ark Survival Evolved ekranda titreme

Merhaba ben hem survival ascended hem evolved oynuyorum . Ascended da bir problem yok evolved da ekranda ağaçlar ve ağaç yapraklarında suda titreme var hareket halindeyken ; Hz değiştirdim, çözünürlük değiştirdim ama problem geçmedi yardımcı olabilecek varsa sevinirim .
  2. B

Çözüldü✓ Görüntü gelmiyor toplama pc

Önceki konulardada bahsettiğim gibi sistemimi birleştirdik ten sonra görüntü alamadım bilgisayarciya götürdüğümde ekran kartı ram ve PSU dan kaynaklanmadığını söyledi . Sizce problem neyde ve hangi parçayı değiştirmeliyim ve işlemci alıp denesem ama problem anakarttan kaynaklı olsa sonrada...
  3. B

Görüntü gelmiyor a520 m plus

Arkadaşlar R5 5600, Asus tuf a520m plus ,Rx 550 viper steel 32gb sistemden görüntü alamıyorum 2 bilgisayarciya götürdüm net bir şey diyemedi kasa fanları dönüyor . Ne yapmamı tavsiye edersiniz ?
  4. B

Görüntü gelmiyor acil yardım

Arkadaşlar PC ye görüntü gelmiyor Rx 550 R5 5600 hd bir modelle denediğimde dıt dıt diye ses geliyordu Rx 550 ye geçince bu ses gitti ama hala sinyal yok diyor . Fanlar dönüyor ekran kartının da fanı dönüyor . Lütfen yardımcı olabilecek bir fikriniz var mı
  5. B

Çözüldü✓ Görüntü gelmiyor A520m plus

Asus tuf gaming a520m plus anakarta R5 5600 işlemci ve eski bir ekran kartı taktım monitör yeni görüntü gelmiyor Kasanın fanları işlemci fanı çalışıyor . Ama görüntü gelmiyor (şuan HDD olduğu için sata yuvasının birine HDD taktım ama görüntü gelmiyor)
Geri