Arama sonuçları: *

1. celilemrednsmnt

USB aktarım hızı düşük çıkıyor

Merhaba, anakartımın USB 3.2 Gen 2 portundan içerisinde Samsung 990 EVO Plus model bir SSD bulunan SSD kutusuna dosya aktarımı yaparken 700-800 mb/sn hızında aktarım yapabiliyor. Anakartın diğer 3.2 Gen 1 portlarını deneyeyim dedim ama onlarda daha da düşük performans gösterdi. SSD kutusu 3.2...
  2. celilemrednsmnt

RTX 2060 sistem oyun esnasında bilgisayar kendine reset atıyor

Merhaba, sistemim şu şekilde: Ryzen 5 3600X. RTX 2060 6 GB EVO. 16 GB 3200 MHz RAM. Adata Swordfish 500 GB M.2 SSD. B450M Dragon anakart. Sharkoon SHP650 v2 650W 80+ Güç kaynağı İşlemciye bir undervolt işlemi yapmıştım. 1.2v ve 4.2 GHz'e sabitledim. Fakat sistem ısınmamasına veya herhangi bir...
  3. celilemrednsmnt

Mavi ekran hatası çözümü

Selamlar arkadaşlar. Sebebini bilmediğim ve tahmin edemediğim şekilde bir mavi ekran hatası aldım. Minidump dosyasını paylaştım. İlgilenirseniz sevinirim. https://s7.dosya.tc/server17/dbeinf/090120-30484-01.dmp.html
  4. celilemrednsmnt

PC aniden reset atıyor

Donanımım; X3440 3.6 GHz overclocked, ASUS P7H55 anakart, RX 480 4 GB, 4x2 8 GB RAM, 500 GB harddisk, 500W Dark PSU bu şekilde. Ekstra olarak kasanın önünde ve arkasında olmak üzere 120 mm 2 adet fan bulunmaktaydı, bunlardan öndekini iptal ettim bu kapanma sorununu yaşıyorum belki düzelir diye...
  5. celilemrednsmnt

Monitörde Dalgalanma

Arkadaşlar merhaba öncelikle. Monitörümde titremeler vardı ve ben de kablolarda bir sorun mu var acaba diye başka kablolarla bir deneyeyim dedim ama alakası yokmuş. Test ederken bir de monitörün güç kablosunu başka bir prize takayım dedim. Sonuç, titreme renk bozulması ne varsa düzeldi. Şimdi...
Geri