Arama sonuçları: *

1. AMD_islemci

PC yi satıp ps5 Alınır mı?

Ps 5 maks 120 fps veriyor PC de bunun üzerine çıkabiliyoruz sizce satıp ps 5 mi alıyım yoksa PC yi yuksetiyimmi PC özellikleri Corsair RGB kasa Samsung 980 M2 ssd + 1 TB HDD Corsair 650 w 80 plus Gold PSU Corsair RGB pro 32 gb ram + Asus A520-me anakart +Asus dual RTX 3050 +Ryzen 5500...
  2. AMD_islemci

Sistemim Kasıyor Upgrade edeceğim hangi parçaları Upgrade etmeliyim

Corsair spec 06 White RGB Samsung 980 M2 ssd + 1 TB HDD Corsair 650 w 80 plus Gold PSU Corsair RGB pro 32 gb ram + Asus A520-me anakart +Asus dual RTX 3050 +Ryzen 5500 + Wraith prism
  3. AMD_islemci

650 W Güç kaynağı 3070 için yeterli mi

Corsair 650w full modüler Gold PSU um var 3070 ve 12400f upgrade etmek istiyorum ryzen 5500 den 3050 yi satıp
  4. AMD_islemci

Windows 11 Mavi Ekran ve takılma sorunları

3050 ryzen 5500 win 11 PC de arada kasma ve takılma mavi ekran valoranta girerken arada veriyor bi turlu stabil olmuyor ne yapayım formatla düzelir mi
  5. AMD_islemci

Windows 11 Valorant a girerken mavi ekran veriyor

valoranta girerken bazen ekranın yarısı mavi olup sistem yeniden baslıyor baska oyunda sıkıntı yasamadım sizce ne yapmalıyım
  6. AMD_islemci

PC Anlık Donma Kasma

PC de RDR 2 Cyberpunk vs. oyunlar kasmıyor ama Fortnite ve Minecraft oyunlarında anlık FPS düşüyor Fortnite 150 FPS'ten 20'ye düştüğü oluyor anlık bende işlemciye Cinebench testi yaptım sonuçları normal RAM'lerden şüpheleniyordum onu da Memtest 64 ile test ettim normal PSU da sıkıntı olduğunu...
  7. AMD_islemci

PC bazı oyunlarda kasıyor

PC'de Cyberpunk rahatça oynayabiliyorum RDR2 de ama Fortnite ve PUBG de aşırı drop giriyor bir anda FPS düşüyor işlemci yetersiz mi geliyor anlamadım sorunu çözemez sem 5600'e geçmeyi planlıyorum RAM'i de 32 yapmayı düşünüyorum sizce neden daha çok güç isteyen oyunlar kasmazda düşük sistem...
  8. AMD_islemci

Valorant Van 9001 hatası

Windows 11 yüklü biosta tpm ayarı açık ama uyumlu tpm bulunamamaktadır yazısı bulunuyor eski anakartimda böyle bir sorun yoktu şuan kullandığım anakart msi b540i gaming ac modeli biosmu güncellemek gerekiyor ne yapmalıyım
Top Bottom