Arama sonuçları: *

1. Y

valorant düşük fps sorunu

excalibur g770 laptop kullanıyorum i5 9300H işlemci gtx 1050 ekran kartı ve 16 gb ram var ama 60-90 fps arası alıyorum bunun sebebi nedir
  2. Y

15 k geçmeyecek Pc toplama

15k bütçem var monitör dahil her oyunu oynatcak ve kastirmiyacak sistem önerisi istiyorum
  3. Y

oyunlarda düşük fps hemen yardım edin

evet excalibur g770 kullanıyorum ve control center var normalde valoda 150 fps alırım ama 60 fps alıyorum bugun ve fanar 4000 rpm ile dönerdi güç yönetimi yerinde en yüksek işlemci durumu yok nedn acaca böyle
  4. Y

laptopun garantisi bitti ücretli tamir yaparlarmı

excalibur g770 laptop fanlar ses geliyor göndersem fanını ücretli değistirirlermi daha önce içini açtım
  5. Y

işlemcinin bi bosta turbo booust yapması

evet bosta 4 ghz boostlutor güç seçeneklerinden en yüksek işlemci durumunu 99 düşürdüm
  6. Y

laptop fanım kitlendi

evet g770 kullanıyorum fanlardan acayipcok ses geliyordu kitlendi bi an yardım edin
  7. Y

laptop soğutma borusu yıkamak

bunu yikasam sorun olurmu üzerinde termal pedvar ama g770 borusu bu
  8. Y

Mavi Ekran fan temizliği nasıl yapılır

evet fanların içi toz bende bunalrı soketten söküp saç kurutma makinasının sıcaklık ayarını soğık çekip yapıp diyorum nasıl sizce
  9. Y

internet hızı 100mbps ama düşük hız alıyorum

evet arkada gta5 iniyor ama internet 100 mbps yardım edinnn
  10. Y

laptop fanından ses gelmesi

evet fandanses geliyor boyle cassper excalibur g770 laptop
  11. Y

internet 100 mbps ama oyun indirirken yavaslıyor

evet internetim 100 mbps yani bisey indirirken 10 mb indermesi lazım ama gördüğünüz 1.5 3 mb aralığında çözümü varmı evde kullananda yok
  12. Y

pc oyunu güzelmi ve spiderman oyununu açarmı

i5 9300H işlemci gtx 1050 ekran kartı 16 gb ram ramlar 2666 mhz güzelmi sizce sistem Marvel’s Spider-Man Remastered kaldırırmı sizce ve ortalama kaç fps verir
  13. Y

Mavi Ekran oyunu pc im rahat açarmı ve kaç fps verir yardımcı olun lütfen

i5 9300H işlemci gtx 1050 ekran kartı 16 gb ram Marvel’s Spider-Man Remastered kaldırırmı sizce ve ortalama kaç fps verir
  14. Y

sanal makine kurulumu

evet sanal makinaya oyun kurup donanım banı yani hwid bani yesek Normal pc dede o ban olurmu kisaca valorant
  15. Y

ethernet takılı internet var ama chrome girerken dns de sorun var demesi

evet valoranta girerken hata veriyor internet ile alakalı ve coğu uygulamada boyle excalibur dizüsütü kullanıyorum sorun modemdemi bendemi yoksa ethernet taktım ya bazen internet yok diye wifi geçiyor çözümü vramı acaca driver ğüncel yeni format attım
  16. Y

valoranta 150 fps almam gerekirlen 60 120 arası almak

işlemcim i5 9300H ekran kartı gtx 1050 ram 16 gb evet sıcaklık değerlerim ben valorant tracker kullanıyorum yani oyun içi maç kaydetme yardım edin lütfen
  17. Y

fanın çokk hızlı dönmesi

excalibur g770 laptop var gtx 1050 i5 9300H ve 16 gb ram fan şuann 5600 rpm ile dönüyor fotoda oldugu gibim ile dönüyor bir sıkıntı olurmu
Geri