Arama sonuçları: *

1. GravityGG

Yeni sistemde eski ekran kartını görmüyor

Selamlar arkadaşlar. 7500f b650m sistemim var. Ekran kartımı yükseltmek için sattım 4070ti alıcam ama alana kadar eski ekran kartını kullanayım dedim. HD4650 1gb vardı kenarda ama takıyorum vga ışığı yanıyor anakartta görüntü gelmiyor. ne yapmalıyım.
  2. GravityGG

Çözüldü✓ Bios update sonrası sürekli biosa atıyor

İyi günler herkese. Asus Tuf B760m d4 anakartıma uzun zaman sonra bios update yapmak istedim. Usb içine update doslayarını attım bios güncelledim sonrasında bilgisayarı her açtığımda UEFİ Bios Utility ekranına geliyor. Windows sildim yükledim düzelmedi. Win11 kurdum düzelmedi. Farklı bi m2 ssd...
  3. GravityGG

Bilgisayarım sürekli donuyor.

Selamlar herkese yaklaşık 3 aydır parça parça topladığım sistemi ilk defa çalıştırdım ve sürekli donuyor. - i5 11400f sıfır alındı -msi b560m-e sıfır alındı. -zoko 600w sıfır alındı. -patriot 500gb m2 ssd sıfır alındı. -msi rx580 eski kasamdan kalma. -dragos 2x8 3200 ram eski kasadan kalma...
  4. GravityGG

Çözüldü✓ Sıvı soğutma ramlere değiyor pc mavi ekran veriyor sürekli

Selamlar herkese bir sıkıntım var sizlere danışmak istiyorum. Yeni kasa aldım cooler master mb511. Kasayı değiştikten sonra sıvı soğutma ramlere çarpıyor. Kasayı aldığıma da,sıvı soğutmayı aldığıma da bin pişman oldum. Sıvı soğutma msi coreliquid p240 radyatörden pompalı, ramler corsair...
  5. GravityGG

Çözüldü✓ Bilgisayarı temizledim ramlerden birini görmüyor

Bugun bilgisayarın termal macunu felan yeniledim temizledim bi guzel fakat açmaya çalıştığımda açılmadı dram arızası verdi bi ton uğraş sonucu açtm bu sefer de 2/4 takılı olmasına rağmen 8 gb göryor ramleri
Geri