Arama sonuçları: *

1. Queks

Windows 11 işletim sistemine nasıl geçerim

windows 11 nasıl kurarım win 10 kullanıyorum ve bana hiç güncelleme için bir şey gelmedi nasıl yaparım
  2. Queks

Bilgisayara virus bulaştı nasıl çözebilirim

çok büyük bir virus değil discord ve steamden steam linki atıyor başka bir zararını görmedim henüz bunu format atmadan nasıl çözebilirim
  3. Queks

Üçüncü ekran yansıması olmuyor

selamlar üç ekran kullanmak istiyorum kasamda iki adet HDMI girişi mevcut ve bir adette DP girişi mevcut ana ekranımı dp girişinde kullanıyorum ikinci ekranımı HDIM bağladım üçüncü de diğer HDMI girişine bağladım ama üçüncü ekranı yansıtmadı çözümü nedir acaba
  4. Queks

bios üzerinden windowsu açıyorum

merhabalar bende m2 ssd var m2 ssd windows üzerinden kurulu ben bunu bios üzerinden kendim girip açmak zorunda kalıyorum bunu nasıl düzelte bilirim
  5. Queks

Masaüstü resmim aniden siyah olur

Masaüstün de ki duvar kağıdım aniden siyah dönüyor reset atınca düzeliyor napmam gerek
  6. Queks

soundpad kullanıyorum ban yer miyim

soundpad kullanıyorum hwid banı yersin diyorlar nasıl bir şey acaba bilen var mı
  7. Queks

Windows 10 pro ücretsiz nasıl etkinleştire bilirim

windows 10 pro kullanıyorum ücretsiz veya en ucuz yolla nasıl etkinleştire bilirim
  8. Queks

Bilgisayarımda böyle bir sorun yaşıyorum sebebi nedir ?

oyun oynarken veya takılırken aniden ekran donuyor sonra siyah oluyor belli bir süreliğine gelmiyor ekran gittiği zaman seslerde gidiyor sonra tekrar gelince düzeliyor bunun için ne yapmam gerek
  9. Queks

Ekran kaydı almak için yardım

Rx 6500 xt kullandığım için oyundayken ekran kaydı alamıyorum bunun için tavsiye edebileceğiniz uygulama veya başka seçenek var mıdır ?
Geri