Arama sonuçları: *

1. T

LAPTOPUMDAN SES GELMİYOR ÇIKIŞ CİHAZI BULUNAMADI HATASI

Merhabalar, bir gün laptopu açtım ve artık ses gelmiyorfu pek umursamadım yaparım diye uğaşıyorum ve olmuyor. Rdr 2 de çıkış cihazı bulunamadı gibi bir hata veriyor ve oyuna girmiyor bu sesi nasıl vereceğim tekrardan
  2. T

valorant gpu feature level 11 hatası

Abim de vermiş yanında değilim yeni aldık bilgisayarı bozuk bu iade etcem diyip duruyor değil yapamamışsın diyorum anlamıyor bi Türkçe video yada çözümü varsa
  3. T

Çözüldü✓ LAPTOPA WİNDOWS KURARKEN WİFİ BAĞLANMIYOR

Abimler ünide bilgisayar kurmuşlar fakat wifi driver yokmuş internete bağlanamıyolar kabloyla bağlayın dedim bilgisayarda öyle bir giriş yok dediler nasıl olacak çözümü var mı
  4. T

Bilgisayarıma virüs bulaşmış

2 gündür düşük fps sorunu yaşıyordum babam müzik indirdikten sonra olduğu için şüphelendim altruistic software diye bi virüs buldum mining virüsü olup cpu ve ram in 80 inini tüketiyormuş güvenli bir yazılım programı veya nasıl kaldıracağım hakkında bilgi var mı denetim masasından kaldırdım ama...
  5. T

CS düşük FPS rtx3060

300 FPS alıyordum 100 e düştü sebebi nedir laptop oynuyofum
  6. T

AFTERBURNER değerleri normal mi?

140w 3060 mux aktif, i5 12500 h,16 ram ayarlarım 1080p orta ayarlar, 2x filtreleme, Nvidia düşük refleks geliştirici açık bana FPS düşük gibi geliyor ölüm maçı
  7. T

Ekran kartımın çalıştığını nasıl anlarım

Ekran kartımı sattım kasadan sökmüştüm 1 yıldır kullanmadım, takınca çalışıp çalışmadığını nasıl anlayacağım
Geri