Arama sonuçları: *

1. T

9070xt amd sürücü problemi

son iki saatde iki defa siyah ekran yedim 1.sinden sonra ddu ile sıfır kurulum yaptım yine oldu. restart attıktan sonra amd uygulamsını açtığımda this version amd sofrware that you lounched is not compatible with your currently installed amd driver hatası alıyorum varmı aynı sorunu yaşıyan
  2. T

Çözüldü✓ Yeni Pc açılmıyor yardım

Beyler yeni sistem topladım başta açılmadı sonra flash ile bios güncellesi yaptım açıldı sonra kapattım pc yi şimdi yine açılmıyor
  3. T

Acil yardım internet çalışmıyor

Masaüstü pc de kablolu İnternet kullanıyorum düne kadar hiç bir sıkıntı yoktu dün pc yi açtığımda internet yok yanımda kardeşimin pc var açtım onda çalışıyor onun kabloyu taktım yine yok lan girişi bozuktur dedim usb den enternet portuna dönüştürücü aldım yine yok sürücüleri sildim tekrar...
  4. T

usb port güç kesiyor

merhaba anakart usb portlarımın hepsi dolu sorun şuki bazen masa üstü vantilatörümün gücü kesiliyor bazen kablosuz kulaklığımın alıcısının gücü kesiliyor tak çıkar yapmam gerekiyor işin enterasan kısmı sadece bu ikisi kesiliyor vantilatör usb çoklayıcısına bağlı ve diğer bağlı olanlarda sıkıntı...
  5. T

Laptop nasıl kapatılmalı

Laptopu başlangıç sekmesinden kapatmalımıyız, uyku modunamı almalıyız yoksa direk ekran aşşağı mı indir meliyiz Zamanında pc dersi hocam pcyi kapatmanın yanlış olduğunu çünkü her tekrar açtığımızda anlık yüksek waltaj yüklenmesi olduğunu ve zararlı olduğunu söylemişti bende masa üstümü hep uyku...
  6. T

ssd değiştirecem windowsu nasıl aktarırım

pc de bir adet m2 ssd bir adet sata ssd var, yeni m2 ssd aldım şimdi ben şu an takılı olan m2 ssd deki verileri buna nasıl aktarabilirim nasıl bir yol izlemeliyim
  7. T

Bt kulaklık ses var ama mikrofon çalışmıyor

Kuzen yeni hazır sistem aldı bt adaptör taktı 2 farklı kulaklık deniyor ses geliyor ama mikrofon çalışmıyor laptopda denediğinde çalıştığını söylüyor internette yerli yabancı ne varsa denedik olmuyor varmı bir çözüm
  8. T

video izlerken görüntü aniden gitti

daha önce de bir kaç kere oldu anlamsız bir şekilde aniden gidiyor pc çalışmaya devam ediyor hatta sesde geliyor ama reset atmadan görüntü gelmiyor
Geri