Arama sonuçları: *

1. B

Ekran kartı kullanımı

Merhaba iyi forumlar. Son zamanlarda oyunlarda ekran kartı kullanımım nedenini bilmediğim bir şekilde düşük. 1660ti, r5 5500 işlemci ve 2k monitör kullanıyorum. 1 ay onceye kadar normaldi. Gta 5 e girdiğimde fark ettim sorunu. %99 dan %70'lere düştü. Bu sorunu nasıl çözebilirim? Darboğaz hem 2k...
  2. B

Realtek HD Driver Kurulmuyor

Merhabalar öncelikle. Yaklaşık bir kaç aydır bu sorunla uğraşıyorum ve bir çözüm bulamadım. Bilgisayara realtek hd driver ı kurmak için anakartın sitesinden indiriyorum. Sonra kurulumu yapıyorum hazırdaki ses driverını kaldırıyor ve yeniden başlatıyorum. Sonra ekrana tekrar çıkıyor bu sefer...
  3. B

CPU-GPU kullanımı dengesizliği

Merhabalar iyi forumlar arkadaşlar. Genellikle Assassin's Creed Odyssey'de karşılaşıyorum bu sorunla. Ekran kartım %90 dan %40 a düşüp işlemci kullanımım %30-40 lardan %95 gibi değerlere çıkıyor 3 4 saniyeliğine. Önceden normaldi fakat son zamanlarda olmaya başladı. Sadece Odyssey'de değil bir...
  4. B

Realtek HD Driver Kurulmuyor

Öncelikle iyi forumlar dilerim hepinize. Yaklaşık 1 haftadır bu sorunla uğraşıyorum ve bir çözüm bulamadım hâlâ. Şu anda bilgisayarımda realtek Realtek(R) Audio - Nvdia High Definition Audio ve AMD High Definition Audio Device sürücüleri kurulu gözüküyor aygıt yöneticisinde. Anakart markam...
  5. B

Karşıya ses yansıması

Merhabalar iyi forumlar öncelikle. Yaklaşık 2 haftadır bir sorunla uğraşmaktayım. Oyun oynarken veya video izlerken benim duyduğum sesler discorddan karşı tarafa da yansıyor. Herşeyi denedim fakat beceremedim. Yardımcı olursanız sevinirim.
  6. B

Marvel's Spider man pc de mavi ekran

Arkadaşlar öncelikle merhabalar. Geçenlerde işlemci anakart ve ramlerimi değiştirdim. Ve bugüne kadar 1 kere bile mavi ekran hatası almamıştım. Pc parçaları değişeli 1.5 hafta oldu ve spiderman oyununda 2 kere mavi ekran 3 kere de oyun çökme sorunu yaşadım. Sizce sorun neyden kaynaklı? Sistemim...
Geri