Arama sonuçları: *

1. noadaffy

Bilgisayarım Kitleniyor belirli süre sonra reset atıyor

Merhaba dostlar, Sistemim şu şekilde: İşlemci: AMD Ryzen 7 7800X3D RAM: 64 GB G.Skill (EXPO uyumlu) Ekran Kartı: NVIDIA GeForce RTX 3080 Güç Kaynağı: ASUS ROG 850W Monitörler: 3 ana monitör + 1 küçük ekran Sorunum şu: Bilgisayar bazen kitleniyor. Önce monitörlerden bazıları görüntü vermez...
  2. noadaffy

Lanetli Asus H610m-K ARGB DDR5

Merhaba dostlar; İlgili anakartın biosunu bulamıyorum normalde burada cıkıyordu cıkmıyor ne saçma işşe birde bu anakartın usb 2.0 hub cıkışı tek sıra 4 diş 1 boşluk https://i.hizliresim.com/moknsj6.jpg ilgili hub takılmıyor gerçi denedim tek dişi takıyorum usb2.0 lardan sadece tanesi...
  3. noadaffy

NZXT H9 ELİTE ARGB HK.

Dostlar merhaba Nzxt H9 Elite kasa almıştım ancak Asus armourty create ile eşleşmiyor nzxtcam programında anakarta yönlendirme yok nasıl yapacağım ben bunların hepsini sekronize kafayı yiyceğim :( Nzxt için asus sync dönüştürücü varmı acaba
  4. noadaffy

Bilgisayarda aniden görüntü gidiyor kasa çalışıyor

Arkadaşlar merhaba r7 7800x3d 3080 Asus rog ekran kartım var Msi 3080 vardı ondada aynı problem vardı sorun kesinlikle ekran kartı değil yani buna eminim. Ancak anlamadıgım konu görüntü gidiyor bazen reset atmış oluyor bazende hiç görüntü gelmeden kasa öylece calısıyor kendim resetliyorum...
Top Bottom