Arama sonuçları: *

1. McCALL11

Klonlama sonrası hata

Bugün gelen KIOXIA EXCERIA ssdmi bilgisayarıma taktım. Aomei üzerinden klonlama yaptırdım. Disk yönetiminde 99gb gözüküyordu ssd onu genişletme yaptırdım. Eski ssd mi çıkartıp bilgisayarımı başlattım fakat ekranıma mavi ekran verip otomatik onarım hatasını verdi ne yapmalıyım? Eski ssd ile giriş...
  2. McCALL11

Pc kendini 2-3 kez yeniden başlatıyor.

Arkadaşlar yeni anakartımı montajladım. pc ilk başta bootmsg hatası vs. verdi onları hallettim. Kasa açılırken kendini 2-3 kez yeniden başlattı daha sonra normal şekilde açıldı bunun bir zararı varmıdır? nasıl çözülür
  3. McCALL11

Bios geliyor ama masaüstü yok

Arkadaslar yeni anakartimi montajladim. Kasayi aciyorum bios geliyor ama biostan ciktiktan sonra bir şey gelmiyor nedir bunun cozumu
  4. McCALL11

Bilgisayarımın tekrarlanan sorunları

benim bilgisayarım ilk aldığımda sorunsuzdu aradan 6 ay geçtikten sonra bilgisayarda kendi kendine kapanmalar mavi ekran verme gibi sorunlar ortaya çıkmıştı bunlar 1 2 ay sonra düzeldi 2 senedir kullanıyorum bilgisayarı, şuanda donmalar var 1 kere donup 2dk boyunca hiç gelmiyor bilgisayar...
  5. McCALL11

Bilgisayar Sorunları

benim bilgisayarım ilk aldığımda sorunsuzdu aradan 6 ay geçtikten sonra bilgisayarda kendi kendine kapanmalar mavi ekran verme gibi sorunlar ortaya çıkmıştı bunlar 1 2 ay sonra düzeldi 2 senedir kullanıyorum bilgisayarı, şuanda donmalar var 1 kere donup 2dk boyunca hiç gelmiyor bilgisayar...
  6. McCALL11

Mavi Ekran Tekrarlanan sorunlar

Geri