Arama sonuçları: *

1. FatZeus

Usb Dongle tavsiyesi ( Game pad , air pods için )

Selamlar bilgisayarım için USB dongle arıyorum. Game pad ve airpods proyu bağlamayı düşünüyorum. Geçikme sağlamayacak çokta fiyatı abartı olmayan kaliteli bir dongle önerirseniz sevinirim.
  2. FatZeus

Çözüldü✓ Başlangıçta siyah ekran

Bugün bilgisayarı açtığımda siyah ekran çıktı monitörün karşısına ve beyaz bir '' - '' ile karşılaştım. Sonra bekledim bekledim açılmadı. Bir iki kez kapattım tekrar açtım yine aynı. Sonradan tekrar başlattım ve biosa girmek için tuşlara bastım bir şekilde biosa eriştim çıktım açıldı. Bu sorun...
  3. FatZeus

W10 otomatik onarım sorunu

Normalde kuzene bilgisayarı sattımda. Kurulum sağlamışlar sonrasında pcyi kapatmışlar bilgisayar tekrar açılmış otomatik onarım çıkmış karşılarına öyle kalmış . Ben sorunun formatta olduğunu düşünüyorum sizce neyden kaynaklı olabilir?
  4. FatZeus

Sizce bu sistemi kaça satmalıyım?(Anakart-İşlemci-Kasapsu-Ekran kartı-Ram)

Belirttiğim sistemi sizce 2.el olarak ne kadar satabilirim? MSI GeForce GTX 1650 Ventus XS B450M S2H 3600MHz 2 adet XPG 8 GB Gammix D10 3000MHz CL16 RAM Power Boost VK-1631 500W USB 3.0 mid Tower kasa AMD Ryzen 5 5600 En son 8k teklif gelmişti.
  5. FatZeus

Sistem açılırken siyah ekranda kalıyor

Ürün Özelliklerim; RAM: (2Adet) XPG GAMMIX D10 8GB 3000 MHz DDR4 CL16 AX4U300038G16A-SR10 Ram SSD / HDD: Kioxia Exceria G2 lRC20Z001tg8 1TB 2100/1700MB/s NVMe PCI-e M.2 SSD hard disk ( sistem M.2 SSD üzerine kurulu ) /ADATA 240GB SU630 SATA 3.0 2.5 SSD / 500 GB HDD Ekran kartı: MSI GEFORCE GTX...
Top Bottom