Arama sonuçları: *

1. Fury35

RTX 4060TI sistemde görev yöneticisinde 2 GPU gözüküyor

Yeni sitem topladım, işlemci 7800x3D. Ekran kartım RTX 4060 Ti. Sistemi daha yeni kurdum, görev yöneticisine baktığımda şu gözüküyor.
  2. Fury35

PC kendini windows kurulu olmayan diskten boot ediyor

Sistemde 2 adet SSD bulunmaktadır biri SATA diğer ise M2 SSD. Bu sabaha kadar sıkıntı yoktu, sabah pcyi açtığımda beni sürekli onarıma götürüp onarılamadı diyordu. Windowsun kurulu olduğu SSD kingston M2 ssd olmasına rağmen windows manager da diğer diskim olan "sandisk" yazıyor bunu nasıl...
  3. Fury35

Bilgisayarı kapat komutu çalışmıyor

Windows simgesine basıyor ardından bilgisayarı kapat diyorum ama oradaki hiçbir komut çalışmıyor.
  4. Fury35

PC açılırken anakart markasının yazdığı kısımda uzun süre bekliyor

Windows 10 ve m.2 ssd ye yüklü öncesinde böyle bir sıkıntı yoktu durduk yere başladı ssd de sıkıntı yok. PC açılıtken anakart markasının yazdığı kısımda uzun süre bekliyor. Yaklaşık 25-30 saniye.
  5. Fury35

M2 SSD takarken işlemci soğutucusunu çıkardım tekrar termal macun sürmeli miyim?

M2 ssd takarken işlemci soğutucusunu çıkardım ve yaklaşık 15 dk öyle kaldı ve termal macunu yenilemeden tekrar taktım sıkıntı olur mu?
  6. Fury35

Sistem kısa süreli bir tiz ses çıkartıyor ve susuyor

Kasadan garip ince tiz bir ses çıkıyor ve susuyor. Belli aralıkları yok. Durduk yere çıkıyor. Yaklaşık 2 saniye tiz bir ses ve yok oluyor. Bilgisayarda herhangi bir sorun yok. Bu arada bip sesi değil hata sesi gibi değil PC açık ve çalışıyor bazen 2 saniye direk ötüyor bazen 2 saniye sus öt sus...
  7. Fury35

Monitörde kısa süreli uyku vermek zararlı mı

Windows ayarlarlada güç ve uykudan monitörün kapanması için 1 dk verdim bazen işim olduğu için sürekli kapat aç oluyor bunun ekran kartına zararı var mı
  8. Fury35

Oyunlarda alt+tab yapınca kasmadan başka bir işlem yapabilmek

Arkadaslar herhangi bir oyunda alt+tab yapıp google vs başka bir yerde gezmek takılmalı kasmalı oluyor bunu engelemek için neyi yükseltmek lazım Ram:16gb 3000Mhz Windows ssd ye yüklü.
Geri