Arama sonuçları: *

1. MertKahveci

İNTEL H510 onboard nasıl açarım ?

Selamlar canlar sistem özelliklerim şu şekilde i5 10400F işlemci gtx 1660 Super ekran kartı 16gb ram 512gb ssd şimdi ben 2tb m2 ssd aldım dün denedim taktım ama ekrana görüntü gelmedi HDMİ ile anakarttan görüntü almayı denedim olmadı bizim abi onboard aktif edilmemiş aktif edilmesi lazım...
  2. MertKahveci

OPERA GX ses gelmiyor

merhaba opera gx den ses gelmiyor anlamadım bunu geçen gün bişey yoktu bugün açtım ses gelmiyor normal chrome dan denedim ses geliyor ama burda yok sebebi ne olabilir ?
  3. MertKahveci

Hoparlörden ses gelmiyor ACİLL

hoparlör çalışıyor ama ses gelmiyor herşeyi denedim ses sorununa girdim bişey olmadı restart attım yine bişey olmadı kulaklık ve hoparlör takılı çalışıyor ama ses gelmiyor yardımcı olursanız sevinirim
  4. MertKahveci

LAPTOP ALDIM BÖYLE DİYOR YARDIM EDİN

yeni bilgisayar aldım laptop lenovo v15 g3 kutudan çıkardım tuşa bastım ve böyle diyor ne yapmam gerek ?
  5. MertKahveci

bilgisayarım iyi ama fps düşük

selam benim bilgisayar i5 10400F 1660 SUPER 16 gb ram normalde csgoda 200 300 fps arası valoda ise 150 250 arası fps alıyordum lakin 2 3 gündür 20 30 larda fps geziyor yardımcı olabilirmisiniz ? sürücüler güncel bu arada
Geri