Arama sonuçları: *

1. B

Çözüldü✓ PC ısrarla windows 11 i istiyor ne yapayım??

PC ısrarla windosw 11 i istiyor yapmazsam performans da düşüş olur mu anlamadım yapmak da istemiyorum
  2. B

Windows illa 11 i güncellemek istiyor bunu kapatabiliyo muyuz?

Windows illa 11 i güncellemek istiyor bunu kapatabiliyo muyuz? gına geldi sürekli güncellemek istiyor yok 1 saate sistem yeniden başlayacak verilerinizi yedekleyin falan.. önceden iptal ediyordum şimdi iptal yeri de yok nasıl iptal edebilirim ben bunu
  3. B

Bu kurye.net i nereye şikayet edebilirim çıldırttılar beni

kartım kayboldu yenisini bastırdık 1 hafta sonra kargoya verildi, yaw 1 haftada bir şey yazmışlar geldik ulaşamadık, lan homeofice çalışıyorum bir kere aramadılar gelmediler nereye şikayet edecez bunları bilen var mı
  4. B

Çözüldü✓ Sistem Kendini Yeniden Başlatıyor

pc kendini sürekli yükde olduğu zaman ya da google da gezdiğim halde sürekli yeniden başlatıyor, ryzen 5 2600 ve rx580 4gb 256 bit ekran kartı msı b 450 a pro max da anakartım var 16 gb da ram bugün yeni ekran kartını taktım rx 6650 xt yi yine açılıp kapanıyor, sorun nerde inanın bilmiyorum...
  5. B

dostlar fikrinizi söylerseniz çok sevinirim çıldırcam yoksa

pc yaklaşık 1 aydır durduk yere tüm sekmeleri kapatıyor bir şeye basmadan, ara sıra da kapanıyordu, deprem bölgeseyindeyim yaklaşık 2 aydır yattı kasa şehirde değildim, geldim güzelce temizleyip macun attım o andan beri kullanıyorum fakat şuan arka arkaya lole giriyorum karakteri hareket...
  6. B

Google chroom hatası

Google chroom hatası alıyorum, virüs virüs diyor yıldızladığım sayfalar dışında google bir şey araştıramıyorum. bu sadece bende mi yoksa sizde de var mı. Sildim geri yükledim format attım yine aynı bir fikri olan var mı?
  7. B

11 tl monitör dahil nasıl bir sistem toplanır ?

sistem önerinizi yazar mısınız
  8. B

Tüketici haklarından nasıl yararlanırım

arkadaşlar geçen bir bilgisayarcıdan sistem aldım. 2 hafta içinde iade alacağını söyledi fakat 14. günü yarın pazartesi olduğu halde iade kabul etmeyeceğini söyleyerek mırın kırın ederek hakaretler savurdu. Sistemden memnun kalmadığım taktirde iade alacağını söylemişti ve memnun değilim. Bu...
Top Bottom