Arama sonuçları: *

1. XQEdward

Mavi Ekran ---Mavi Ekran hatası

Arkadaşlar bilgisayarım ara ara mavi ekran hatası veriyor sorunun neyden kaynaklı olduğunu bulamıyorum ayriyetten çift monitör kullanıyorum monitörlerimin ikisi de dp kablosyla ekran kartına bağlı acaba çift monitör kullandığımdan kaynaklı olabilirmi ? ara ara da kasadan ufak bir cızırtı sesi...
  2. XQEdward

İTOPYADAN ALDIĞIM MONİTÖR 1920x1080 monitör 3840x2160 gösteriyor sebebi nedir

merhabalar arkadaşlar geçtiğimiz günlerde itopya üzerinden https://www.itopya.com/gigabyte-238-g24f-2-165hz-180hz-oc-1ms-2xhdmi-dp-3xusb-ss-ips-fhd-freesync-premium-gaming-monito_u20017 bu fonitörü aldım fakat oyunlarda 1920x1080 çözünürlükten daha da yüksek 2-4 k çözünürlükleri de...
  3. XQEdward

Sistem açılmıyor ne yapmam gerek

yardımınıza ihtiyacım var sistem topladım parça parça sipariş verdim herşeyi ekran kartını ikinci el olarak aldım ve test yapa bilme imkanım olmadı ekran kartına sistemde ekran kartının ışıkları ve fanları çalışıyor fakat ekrana hiç görüntü gelmiyor ne yapmam gerek yardımınıza ihtiyacım var...
  4. XQEdward

VATAN İ3 12100F RTX 2060 SORUN

arkadaşlar ilk defa intel ve nvida sistem aldım normalde amd sistem alıyorum hep ucuz diye vatandan bu sistemi aldım fakat anlamadığım şekilde bilgisayarın arayüzünde kasmalar ekran kartının driverini yükledim fakat işlemcinin driverini bulamadım var mı onu da bilmiyorum forza horizon 4 ark...
  5. XQEdward

Kalıcı olarak windows nasıl silinir

Arkadaşlar vatandan yeni çıkan 2060 lı sistemi satın almıştım ssdye windows 10 PRO yazılımı yükledim usb ile sanırım eski sürüm yükledim ve internet bağlantısı hiç olmuyor bilgisayara ve sorunu hiç bir şekilde çözemedim bu yüzden son çare olarak windows yazılımını ssd den komple silip yeniden...
  6. XQEdward

Windows fotmstlandıktan sonra internet algılamama sorunu acil yardım

Arkadaşlar vatan 2060 lı sistemi almıştım Windows kurulumu yaptım ve internete bağlanmıyor sebebi nedir nasıl çözebilirim yardımcı olurmusunuz
Geri