Arama sonuçları: *

1. A

Çözüldü✓ 100 mbps limiti sorunu

Bildiğiniz gibi superonline haftasonuna özel 1000 mbps veriyor telefonda hız testi yapınca 700-800 arası alıyorum ama pc'de kablo takılı olmasına rağmen 100mbps'ye sabitlenmiş gözüküyor bunu nasıl çözebilirim?
  2. A

Ethernet kablosu takılı ama takılı değil gözüküyor.

merhaba sorun başlıkta belirttiğim gibi şimdiye kadar hiçbir sorun yoktu bir anda başladı yazılımı silip tekrar kurdum aygutu devre dışı bırakıp yeniden başlattım aklıma gelen herşeyi denedim kablo ve elektrik kısmında sorun yok başka pc'de denedim yardımcı olursanız çok sevinirim.
  3. A

uygulamanın grafik donanımına erişimi engellendi hatası?

Risk of Rain 2 oyununda daha önceden bir sorun yokken yeni bir dlc ile beraber büyük bir güncelleme geldi oyuna ve güncelledikten sonra oyuna giriyorum maks 3 dk sonra uygulamanın grafik donanımına erişimi engellendi hatası alıyorum ekran kartı driverlarımı en son sürümde olmasına rağmen silip...
  4. A

Bilgisayarım yeterli performansı vermiyor galiba?

Merhaba 2012'den kalma bir laptopum var i7-3610qm işlemci radeon 7600m HD ekran kartı 8gb ram'ı var. Sistemim yetmesi gereken birçok oyunda çok düşük fps alıyorum. Mesela csgo'da en yüksek 67-68 fps alıyorum driverları kontrol ediyorum bir sıkıntı yok ama fps'den yana hep sıkıntı var. Sizce...
Top Bottom