Arama sonuçları: *

1. L

Oyun oynarken bir anda ses geldi

İyi günler dying light 2 oynarken bir anda konuşma sesi geldi ama oyundaki npclerin konuşma sesine hiç benzemiyordu ve oyunun sesi kısıktı yükses sesli biri konuştu
  2. L

Oyunlar geç yükleniyor

merhabalar son bir kaç gündür cok fazla drop yemekteyim ve oyunlar oldugundan daha geç acılıyor yerler ve mekan yuklenmiyor mesela ets2 seyir halindeyken bir anda donuyor ve geri gelio hdd alakalı mıdır hdd bazen garip sesler geliyor bütün oyunlarım hdd yuklü
  3. L

armoury create ekran kartımı görmüyor

Merhabalar hayırılı sabahlar ben ikinci el bir ekran kartı aldım ve aura sync destegi var ekran kartını armoury creat görmüyor ne yapmalıyım ekran kartı rx 570 rog strix
  4. L

Kurtarma ekranı geliyor

Pc nin güc tusuna basıyorum açılıyor ve kurtarma ekranı geliyor hata kodu 0xc0000221 böyle birsey geliyor kısa devre olabilirmi
  5. L

Windows seslerini kullanırken cizirti

Windows da ses açıp kapatımda arkadan baya yüksek şekilde bir cızırtı geliyor ama video felan izlerken olmuyor sadece Windows seslerini kullanırken oluyor Windows sesleri derkende masaüstünde boş yere klavyeden bir tuşa basın o gelen ses sonrası cızırtı geliyor
Top Bottom