Arama sonuçları: *

1. Y

Çözüldü✓ Kasada fanlar dönüyor ancak klavye mouse a ışıklar gelmiyor.

Merhaba arkadaşlar, dün bilgisayarda video izlerken ekran bir anda gitti, normal karşıladım çünkü monitörüm eski hdmi to vga kullanarak görüntü alıyorum arada sırada gidiyordu tak çıkar yapınca geri geliyordu. Yine tak çıkar yaptım görüntü anlıl geldi ancak geri gitti, bende ekran kartımı söküp...
  2. Y

RX 6600 ve R5 5600 oyunlarda drop ve kasma sorunu

Merhaba arkadaşlar başlıkta belirttiğim parçalar ile birlikte 32gb ram kullanıyorum, Hell Let Loose ve Split Fiction oyunlarında kasma yaşıyorum, split fiction da drop yaşamadım ama hell let loose da aşırı derecede drop ve kasma oluyor. Split Fiction da genelde saçlarda ve efektlerde fps 15 20...
  3. Y

Yeni modemdem sonra internet hızında düşüşler

Merhabalar, 2 gün önce türk telekom bana premium fiber modem isimli bir modem gönderdi, bende şuan onu kullanıyorum ancak modemi kullandığımdan beri normalde 80mb indirmeme rağmen bazı zamanlar 2 3mb'e kadar düşüyor ve bu sorun bir süre sonra kendiliğinden geçiyor. Bir keresinde windows'un...
  4. Y

Tp link wireless tl-wn823n bluetooth destekliyor mu?

Merhaba anakartımda bluetooth desteği olmadığı için media markt'tan bluetooth adaptör aldım, sorarak aldım ancak sanırım sadece wi-fi özelliği içeren bir adaptör aldım. Tp link TL-WN823N modeli, bluetooth desteği var mı yoksa yok mu?
  5. Y

Oyunlarda patlamalarda anlık fps drop sorunu

RX 6600 Ryzen 5 5600 32gb 3200mhz ram Ekran kartını yeni aldım, oyunlarda fps'de sorun yok ancak patlama vb. şeyler olunca anlık oyun takılıyor 1-2 saniyeliğine sonra normale dönüyor, sorun ne olabilir?
  6. Y

Ekran kartı devre şeması

Merhaba, bozuk rx 460'ım var, telefon flash ı ile incelediğimde 2 parçasının kırık olduğunu gördüm ve tamir etmek istiyorum. Ekran kartı devre şemalarını nerede bulabilirim, ve parçaları nasıl temin edebilirim?
  7. Y

Siyah ekran sorunu..

Merhaba, bilgisayarımın işlemci soğutucusu kırıldı, bilgisayarı açtım 2 dakika işimi halledecektim sonra yeni bir soğutucu alacaktım. İşlemci haklı olarak ısındı ve sistemi kapattı, bunu 2 - 3 kere yaptım ***** gibi. Artık açtığımda siyah ekran geliyor, mouse falan çalışıyor ancak sorun...
  8. Y

Yeni ekran kartı görüntü gelmiyor.

Merhaba, hd 5670 kullanıyordum rx 460 aldım, monitörüm eski olduğu için hdmi to vga aparatını aldım dark markasının. Ekran kartını takıyorum ancak görüntü alamıyorum eski driver ı sildim. Aparatta bir sorun yok eski karta taktığımda görüntü alıyorum. ECS G41T M-7 Q9300 4gb ram
  9. Y

4 çekirdekli işlemci 2 çekirdek görünüyor

msconfig başlatma ayarlarında işlemci çekirdek sayısı 2 görünüyor, görev yöneticisinde oyuna özel ayar yapmak istediğimde de 2 görünüyor. q9300 ecs-g41t-m7
  10. Y

BIOS'ta ki overclock seçeneklerini seçemiyorum

Sorun ekteki gibidir, seçemiyorum. ECS-G41T-M7 q9300
  11. Y

Yeni ekran kartı aldım, görüntü alamıyorum.

Merhaba, yeni ekran kartını sisteme taktım fakat siyah ekran, görüntü alamıyorum, aktif dönüştürücü dvi-d to vga kullanıyorum. Ne yapmam lazım? ecs-g41t-m7 rx 460 e8500
Geri