Arama sonuçları: *

1. Sirius Blackw

Minidump atsam bakabilir misiniz?

Arkadaşlar laptopa monitör bağlayarak kullandığımda bazı oyunlarda kitlenme sorunu yaşıyorum kitleniyor yazısı gelip kapanıyor pc.Ben oyunun ağırlığına bağlı olduğunu düşünüyordum ama değil sanırım.Cs2 aralıksız 5-6 saat oynamama rağmen bir kez kitlenmedi.Specs ops the line gibi bir oyunda ise...
  2. Sirius Blackw

Pc de internet yok çok zayıf

Pc yi açtım az önce fakat pc deki internette sorun var.Telefonumda Pc de aynı internete bağlı ama Pc de internet daha zayıf normalde indirmede 12 mb indirirken șuan 500 Kb üstüne çıkmıyor ne oyun oynayabiliyorum ne indirme yapabiliyorum yardım edin.
  3. Sirius Blackw

Çözüldü✓ Rdr2 performans sorunu

Rtx 3050 İ5 11300H 8x1 Ram Rdr2 yi 15 saat oynadım 1920x1080 de.Grafik ayarlarım orta ayardaydı açılcası beklediğimden daha iyi oldu 70-80 Fps Dropsuz oynayabiliyordum oyunu bugüne kadar.Oynarken birden sağ üst köșede Ekran kartını az kullanıyor diye uyarı verdi Bi yarim saat daha sorunsuz...
  4. Sirius Blackw

Telefon kulaklığı pc de kullanma

bir telefon kulaklığı bağladım Pc ye sorun yok ama dc de arkadaşlara ses gitmiyor öteki uygulamalarda da aynı mikrofon kullanamıyorum sebebi nedir daha önce kullanabiliyordum kulaklık ta değiştirdim çözülmedi. 1689781979 Beyler sorunu çözdüm mic çalışıyor ama dc de kullanamıyorum hala.
Geri