Arama sonuçları: *

1. Ahmet Muhsin

SES KENDİLİGİNDEN OYNUYOR

Selamlar pcde takılırken bir anda ses kendiliginden artıp azalmaya basladı wın 10 kullanıyorum res attım ama hala devam edıyor yardımcı olabılecek varmı
  2. Ahmet Muhsin

TUSLARA BASINCA FARKLI PROGRAMLAR ACILIYOR

Ne oldu bilmiyorum bir anda tuslara bastigimda mesela w ya abstigimda world dosyasi aciliyor dosyalar konumu aciliyor excel aciliyor bu neden oluyor gorev yoneticisne baktigimda 1sn ligine key.bpm adli bir dosya gordum apk veya tehditvari birseyde indirmedim yardimlarinizi bekliyorum
  3. Ahmet Muhsin

EKRANDA SIYAH CIZGI BELIRDI

Merhabalar dün bilgisayari bi actim ve gorseldeki gibi bir siyah cizgiyle karsilastim nasil oldugunu bilmiyorum teknik servise gondermek icin kapattim ve bugun konrtol etmek icin actigimda cizginin tum ekrana yayilmid oldugunu gordum sorun nedir olu piksel vs. Birseymis olusmus Not:Kapattim...
  4. Ahmet Muhsin

Bilgisayar acildigi anda bios ekrani geliyor

Selamlar bilgisayarim acildigi anda buosa giriyor, biosu kapatip masaustune giremiyorum yardim edebilir misiniz
  5. Ahmet Muhsin

MONSTER FAN SORUNU (SES)

Laptopun sag fanindan takir takir ses geliyor alali 1 yil oldu tozdan dolayi oldgunu dusunuyorum veya icine birsey kacmis olabilecegini dusunuyorum biraz laptop tamirini biliyorum cikarip temizlemeyi dusunuyorum ama garantisi gidermi ucretsiz bakim servisi gidermi diye merak ettim bu yuzdrn...
  6. Ahmet Muhsin

SICAKLIKLA ALAKALI BIR HATA

Arkadasim fotodaki sorunla karsilasiyor yardim edevilecek biri varmi
  7. Ahmet Muhsin

Mavi Ekran OYUNDAYKEN TUSLAR DEGISIYOR

Selamlar bu sıkıntıyı sabahtan beri çekiyorum laptop kullaniyorum ama onun klavyesi yerine aulaf75 yi kullaniyorum oyun oynarken bi anda tuslar degisiyor ornek vermek gerekirse space tusuna bastigimda laptopun klavyesinin dilinj degistiriyor Q ya basiyorum dosyalari aciyor bu olduktan sonra pc...
  8. Ahmet Muhsin

Çözüldü✓ VALORANT TPA 2 + SECURE BOOT SORUNU

Hesaba girerken bu hatalari veriyor hesap banli degil arkadas giriyor biosa giriyorum ama bi turlu bu tpa ve
  9. Ahmet Muhsin

Çözüldü✓ Bilgisayarımın İnternetinde Görseldeki Gibi Bir Sorun Olustu

Ne yapmaliyim yardim edin lutfen?
  10. Ahmet Muhsin

Çözüldü✓ MAVI EKRAN HATASI ASUS WIN7

Arkadaşlar Selam Uzun Süredir Bilgisayarım Aniden Mavi Ekran Hatası Variyor Kaç Kez Bilgisayarcıya Götürdüm Düzelttik Dediler Ama Bir Sey Degismedi Yardim Edebilirseniz mutlu olurum Hayırlı Günler
Geri