Arama sonuçları: *

1. S

Hp victus 15 R7 5800H ısınma sorunu

merhaba hp victus 15 cihazım mevcut (r7 5800h- rtx 3050ti). Tüm driverlar güncel olmasına rağmen işlemci boşta 65 derecelerde oyunlarda 100 derecelerde takılıyor ve oyunlar donuyor ne yapmam gerekiyor ?
  2. S

laptop wifi simgesi gozukmuyor

hp victus kullanıyorum sürücü güncellemeleri falan her şeyi kontrol ettim ancak aktif olmadı daha önce kendiliğinden geçmişti sorun şu an geçmiyor windows 11 kullanıyorum 1713365118 fotoğrafı yukleyemkyorum sekme kısmında wifi direkt gözükmüyor yok 1713365175
  3. S

Çözüldü✓ mikrofon sesimi almıyor

hp victus laptop kullanmaktayım discordda veya whatsappta falan da mikrofon hiçbir şekilde sesimi almıyor hatta mikrofon gözükmüyor bile aygıtlarda youtubeden falan video açınca şu ibre oynuyor ancak benim sesimi almıyor bilgisi olan var mı
  4. S

Windows Arayüz Kasmaları Yaşıyorum

windows 11 laptopum var yeni aldım donanımsal bi sıkıntım yok . ses açtığımız sekmeyi açarken çok hafif donma alıyor saniyelik bir de masaüstünde sağ clilck atınca yine ufak 1 saniyelik donma oluyor sebebi nedir ?
  5. S

Çözüldü✓ HATA VERİP OYUNDAN ATIYOR!

Need For speed oynarken böyle bir hata verip oyundan atıyor sebebi nedir ? (driverler güncel)
Geri