Arama sonuçları: *

1. Benned

Kasa fan kontrolcüm mü bozuldu

arkadaşlar selam ben sıfır kasa almıştım gametech marka kasa geldi fakat ışık yaniyodu ama fanlar dönmüyodu sonra snowman yeni fan ve kontrolcü aldım montajını yaptık kasada fanlar dönmeye başladı kumandayı test etmek için üstündeki fan hizi düşürme tuşuna bastım fanlar durdu geri tusa...
  2. Benned

Darboğaz sorunu fps düşüklüğü

arkadaşlar selam sistemimi aşağıda görüyorsunuz cs2 de fpsim 130'a kadar düşüyor bunu arttırmanın bi yolu var mı yoksa darboğaz nedeni ile bu şekilde olmaya devam mı edecek?
  3. Benned

I7 10700k + 3090 sorunu

arkadaşlar selam uygun bi fiyata 3090 almıştım fakat işlemci anlayacağınız üzere 1080p de besleyemiyor düz anakart ve işlemciyi satarsam kaça satabilirim amd'ye geçmek istiyorum sizce hangi modeline geçebilirim işlemci: i7 10700k anakart: msi z490 gaming edge wifi bunun harici tavsiyelere de...
  4. Benned

Çözüldü✓ oyun oynarken pc kapanıyor

arkadaşlar selam bilgisayarda oyunu açıyorum giriyorum ya oyun açılırken ya oyunun ortasında bi anda kendi kendine kapanıyor biraz siyah ekranda bekliyor yeniden başlatıyor kendini sebebi nedir (ısınma sorunu yok) ARKADAŞLAR SORUN PSU İMİŞ BİRAZ DAHA ZORLASAM YENİ BİLGİSAYAR SAHİBİ OLACAKTIM :LOL:
  5. Benned

oyuna girince bilgisayar kapanıyor

arkadaşlar 5 6 aydır kullandığım bilgisayarımda bugün bu sorun baş gösterdi hangi oyuna girersem gireyim bilgisayar siyah ekran veriyor ekranda display port yazısı çıkıyor ve kendini yeniden başlatıyor
Geri