Arama sonuçları: *

1. zeuskeydrop

Ps5 hangi sürüm oluyor bu

Merhaba. PS5 Slim aldım arkadaşlar. Ayarlarda sürüm bu yazıyor da, bu kaç oluyor anlamadım
  2. zeuskeydrop

Aygıt yöneticisi bilinmeyen aygıt hatası

Merhabs aygıt yöneticisinde bilinmeyen aygıt var sürücuyu guncellestir dedigimde surucu bulunamadi diyor
  3. zeuskeydrop

Kasanin arkadindaki demir ekran kartine değmesi sorun olurmu

Merhaba kasamın arkasındaki demirlerden 2.si birazcık yamuk ve ekran kartına değiyor olabilir o demir demirin ekran kartina değmesi veya baski yapmasi bir sorun olustururmu ?
  4. zeuskeydrop

Deepcool cc560 v2 usb çalışmıyor

Methaba deepcool cc560 v2 veya v1 tam bilmiyorum önünde yeşil renkte usb var ama hiçbir şey girmiyor o usb ye diğerkilere takabiliyorum ama o yeşjl usb ye girmiyor kulaklik mouse falan
  5. zeuskeydrop

Valorant düşük fps sorunu

Merhaba yeni sistem aldım i3 13100f rtx 4060 2×8 16 gb ram ve h610 anakart var ve windows 11 var valorant ta düşük ayarlarda 250-300 arasi aliyorum 1715445782 Bazen 200e düşüyor
  6. zeuskeydrop

Laptop anakart değişimi sonrası fps düşüşü

Merhaba ASUS TUF A15 laptop Ryzen 5 4600H RTX3050 Ti modeli bazı sorunlardan dolayı garantiye verdim anakart değişimi oldu fakat şu an bazen mavi ekran veriyor 2 kere verdi ve oyunlarda FPS bayağı düştü eskiden 160 en az alırdım şu an 80 FPS falan alıyorum bir de bazen donuyor 5 saniyeliğine bir...
  7. zeuskeydrop

Artics 9 bu normalmidir

Merhaba Artics 9 alicisinda line out cıkışı var ama o çıkış içi boş sanki alicisi bağlı olduğu için beyaz işik yaniyor oda gözüküyor hatta
  8. zeuskeydrop

Artics 9 nasıl Bluetooth ile telefona bağlanır?

Merhaba Artics 9 aldım. Bluetooth açıyorum ama telefonda gözükmüyor kulaklık.
  9. zeuskeydrop

Logitech extreme 3d pro vs thrustmaster stick x

Merhaba xplane 11 ve uçak simulasyon oyunları için Flight kol bakıyorum Logitech Extreme 3D Pro mu daha iyidir yoksa Thrustmaster stick X mi Stick X linki: https://www.thrustmaster.com/en-us/products/t-flight-stick-x/
  10. zeuskeydrop

Steam PUBG banım açılmadı

Merhaba Steam pubg de takım Arkadaşım bana hakaret ettiği için onu ezmiştim arabayla ve 7 günlük ban yemiştim 2023-11-11 kadar ve bu gün açılması lazımdı ama oyuna girdiğimde banlıyım hala daha
  11. zeuskeydrop

logitech atack 3 xplane 11 de çalışırmı

logitech atack 3 xplane 11 de çalışırmı uyumlumudur
  12. zeuskeydrop

Aerofly FS 4 iniş takımları kapanmıyor

Merhaba Aerofly FS 4 indirdim g tuşu iniş takımını açıyor ama birdaha bastığımda geri kapanmıyor
  13. zeuskeydrop

Aerofly FS 4 klavye ile oynanabiliyormu ?

merhaba Aerofly FS 4 klavye ile oynanabilirmi ve oyunda serbest mod varmı yani uçakla istediğim gibi dolaşma
  14. zeuskeydrop

instagram hesabın oluşturulurken sorun oluştu

instagramda hesap açarken Üzgünüz, hesabın oluşturulurken bir sorun oluştu. Lütfen birazdan tekrar dene. hatasını alıyorum 1698247360 telefondan yapıncada aynısı oluyor 1698249747 up
  15. zeuskeydrop

insagram hesabı gizli yapma

mmerhaba instagramda takip ettiklerimi ve beni takip edenleri kimse görmesin istiyorum ekli olanlarda görmesin nasıl yapıcam
  16. zeuskeydrop

pc internet aşırı kötü ve gidiyor

asus tuf a15 fa 506ieb cihazımda internet aşırı kötü çekiyor ve gidiyor bazen resimdeki gibi oluyor gidince virüs olabilir diye format attım yine devam etti wifi driverini indirdim (mediatek) ama yine devam ediyor aşırı kötü çekiyor ama telefonda iyi çekiyor
  17. zeuskeydrop

Kumtel servisi nerededir

Merhaba Kumtel İstanbul anadolu yakasında servisi varmıdır varsa ner dedir
  18. zeuskeydrop

asus tuf 15 wifi driverini nerden indirebilirim

merhaba aus tuf a15 fa506ieb laptop kullanıyorum wifi driverini nasıl indirebilirim
  19. zeuskeydrop

Simpleplanes uçak modu nasıl yapılır

Merhaba simpleplanes i telefonuma yükledim ama sadece 2 pervaneli motorlu bir uçak var diğer uçakları nasıl seçicem veya nasıl uçak modu yüklerim
  20. zeuskeydrop

redmi note 10s vs note 12s

merhaba redmi note 10s veya redmi note 12s düşünüyorum max bütçe 9k kamera ve günlük işlemler önemli hangi model daha iyidir redmi note 10s 8 gb ram olan 12s 256 gb olan
Geri