Arama sonuçları: *

1. AlpacinoTR

HDMI Çoğaltıcı Arıyorum

Merhabalar tek bilgisayar kasasından hem monitöre hem de TV ekranına aynı anda yansıtmamı sağlayacak çoğaltıcı arıyorum birkaç tane buldum ama işe yaramıyor
  2. AlpacinoTR

Bu BİOS sürümünü kuran var mı ?

Merhabalar anakartımın yeni bios sürümü çıkmış ama beta sürümünde, bir çılgınlık yapıp kurup kullanan var mı ? https://www.msi.com/Motherboard/B550M-PRO-VDH/support
  3. AlpacinoTR

Biosumu Güncellerken Ekrana Görüntü Gelmiyor

Merhaba biosumu bios üzerinden güncellerken ekrana görüntü gelmiyor bilgisayara reset atıp hdmi kablosunu bağlayıp format atmak zorunda kalıyorum. aynı şekilde flash bioslada güncellemek istediğimde anakarttaki tuşa basıyorum kapanıp açıldığında görüntü ekrana gelmiyor. anakartım ; MSI B550M PRO-VDH
  4. AlpacinoTR

CD ROM çalışıyor ama okumuyor ?

merhabalar evde şans eseri bulduğum cd rom var harici bağlantı kablolarıyla şeklinde pc ye taktım cd yi alıyor ama okumuyor sorun nedir acaba ? bilgisayarcıya gitsem saçma sapan şeyler söyleyip fahişfiyat alacaklar
  5. AlpacinoTR

Msi Afterburner Gpu Sıcaklığı Çıkmıyor

şu şekilde seçenekler çıkıyor sadece bunun nedeni nedir ?
  6. AlpacinoTR

USB belleğim bozuldu galiba

ben film ve depo dosyalamak için pny 256 gb lık usb bellek almıştım. Evdeki televizyon exFAT formatı görmüyordu bende fat32 ye çevireyim dedim büyük hata ettim belleğimi pc görmüyor görsede bilgisayarımda kaç gblık olduğu görünmüyor tıkladığımda ise bilgisayar donuyor kitleniyor ne yapmam gerekir ?
  7. AlpacinoTR

Sistemim Ne Kadar Eder ?

merhabalar 3 sene oldu ilk sistemimi topladım fakat ekonomik sorunlardan dolayı sistemimi satmak zorundayım bu gidişle. bu ülkenin bize gençliğe çok borcu var. ne kadar eder acaba sistemim monitör haricinde Amd Ryzen 5 5600x Sapphire Rx560 O.C Adata 480GB SU650 Seageta 500GB 7200rpm + WD...
  8. AlpacinoTR

Uzun Süre Bilgisayar Çalışmazsa Ne Olur ?

Merhabalar. birkaç aya kadar askere gitmeyi düşünüyorum. 6 ay gibi süre bilgisayarım açılmayacak şöyle yapmayı düşünüyorum ; Kasa içini kompresör ile temizleyip yatağımın bazasına koymayı düşünüyorum. uzun süre çalışmazsa daha sonra gelip açtığımda bir sorun oluşturur mu ?
Top Bottom