Arama sonuçları: *

1. I am Jorge Jesus

Sizce Sorun Ekran Kartı Mı Yoksa PSU Mu?

Şimdi başımdan geçen olayı anlatayım. Ben normal bir şekilde 2.el GTX 1650 aldım. (Sıfırına o kadar para verilmez diye düşünüp.) Sonra kartı1 gün kullandım sorun yoktu furmark testi falan da yaptım. Ondan sonra 2. gün cs girdim bi anda pc reset attı bende normal düşündüm işte format attım falan...
  2. I am Jorge Jesus

Ekran kartı değişimi sonrası sistem kendini yeniden başlatıyor

Arkadaşlar, dün yeni ekran kartı aldım 2.elden GTX 1650. sıcaklık testi vs. yaptım her şeyi normal. Dün oyun da oynadım sorun yoktu. Bugün de oynadım yeniden PC açtım 1 el CS girdim 2. oyunumda PC reset attı oyuna her girmeye çalıştığımda da attı HWMonitor'den baktığımda sıcaklıklarda hiçbir...
  3. I am Jorge Jesus

Monitörümde Bulanıklılık Var

Yeni ekran kartı almıştım GTX 1650 ama monitörüm VGA olduğu için dönüştürücü almıştım. Taktım ekran kartının sorunlu olduğunu sanmıyorum Furmark testinde kapanmadı GPUz den baktığımda bir sorun yok ama ekranda bulanıklılık var önerilen çözünürlük ise 1280x768 ama ben 1366x768 kullanmak...
  4. I am Jorge Jesus

15M Ethernet Kablo Önerisi

Arkadaşlar şimdi ben normalde wireless adaptör kullanıyordum ama evin aşşağı katına geçince kasanın arkadasında kaldığı için çekmiyor ön usbye taktığımda ise çok verimsiz çalışıyor bazen indirme hızı olarak 2mb görüyor bazen kopuyor bazen 500 kbde kalıyor normal indirme hızım stabil olarak 1.7mb...
  5. I am Jorge Jesus

Formattan Sonra Performans Düşüklüğü

Önceden CS:GO en yüksek ayarlarda 4xMSAA 1024x768'de sabit 120 fps alırken şuan en düşük ayarlarda dust 2 de yer yer 60 fpsleri görüyorum. Darboğaz var biliyorum darboğazdandır diyip ayarları yükselttiğimde değişiklilik olmadı biraz FPS arttı. Arkadaşlarımla saklambaç oynuyoruz CS:GO'da 30...
  6. I am Jorge Jesus

GTA 5e girersem pc yanar mi?

Arkadaşlar forumda gördüm bi arkadaş gta 5 yükleme ekranında yeşil çizgiler çıkıp ekran kartının bozulduğunu söylemiş sistem imzadaki gibi ama yazayim Gtx 650 Q8400 2x4 GB Ram
  7. I am Jorge Jesus

Kablo Bağlantısını Kontrol Edin Hatası

Arkadaşlar dün amd ekran kartından nvidia ekran kartına geçtim. Format atıp surucu falan kurdum ama bilgisayarı açmaya çalışırken her seferinde kablo baglantisini kontrol edin hatasi aliyorum. Bios ekranına girmek için gelen yeri geçiyor sonra windows logosu geliyor ondan sonra kablo...
  8. I am Jorge Jesus

Acil Yardım Bilgisayardaki Sorun

Arkadaşlar bilgisayarı açıyorum. Windows logosu geliyor ondan sonra bağlantı kablosunu kontrol edin diyor. Klavye mouse ışığıda gidiyor ama fanlar dönüyor. 1665250363 @James Gg @Hasan344 @Che_ 1665250530 Bir kaç yazı okudum gtx 650 ye geçmiştim kartta sorun yok bir kaç defa görüntü aldim. Cs...
Geri