Arama sonuçları: *

1. eyupseker

Discordda ekran paylaşırken hiç bir şekilde yayının sesini veremiyorum

Ne denediysem düzeltemedim. Yayın açıyorum ama kimse yayının sesi duyamıyor yani yayınımda ses yok. Çok şey denedim düzeltemedim önerileriniz var mı?
  2. eyupseker

Discord uygulaması bir türlü açılmıyor.

Merhaba goodbye DPI falan herşeyi kurdum şuan çalışıyor. Chrome üzerinden discord a girebiliyorum fakat uygulaması bir türlü açılmıyor şu şekilde kalıyor: Chrome dan discord a girebilmeme rağmen neden uygulamasını açamıyorum ?
  3. eyupseker

Minecraft %90 Cpu Kullanıyor

Önceden sorunsuz bir şekilde oynardım. Az önce girdiğimde herhangi bir map e giremediğimi ve görev yöneticisinden gördüğüm kadarıyla "Java" nın %90 cpu kullandığını gördüm (Map açık değilken) Sistem i3 10100f ve gt1030 500gb ssd Neyden kaynaklı olabilir? 1661550151 Güncelleme : İşlemci 88-90...
  4. eyupseker

Da-Md 2 sistem açılmıyor

Arkadaşımda da-md2 var ve bilgisayarı açtığında monitörüm sağ altında bu çıkıyor ve açılmıyor. Yardımcı olabilir misiniz?
  5. eyupseker

Ethernet kablosunu her gün çıkarıp takmak zararlı mı

Ethernet kablosunu her gün yaklaşık 2 kez bilgisayardan çıkarıp takıyorum. Anakarttaki ethernet girişinin ve ya ethernet kablosunun bozulma ihtimali yükselir mi? Yoksa çok da etkisi olmaz mı?
Geri