Arama sonuçları: *

1. BirDexter

Cpu sıcaklık değerini yanlış ölçüyor

Arkadaşlar 5600x ve coolermaster 120mm sıvı soğutma kullanıyorum. Aynı zamanda Armory Crate yazılımı ve Msi afterburner da kullanıyorum. Msi afterburner 85 derece gösterirken - Armory Crate 74 derece gösteriyor cpu'm için... E aga hangisi doğru
  2. BirDexter

Afterburner yanılıyor olabilir mi?

Arkadaşlar sistemim kısaca 5600x, Asus Rog 3080 10gb ve soğutucum ise 120mm coolermaster v2 ... Örneğin şu an god of war oyunundayım ve işlemci sıcaklım önce 83 gösterdi, sonra kasamın camını söktüm ve birden 69 a düştü; ama bu sefer de 69 derece olan ekıran kartı sıcaklığım 72 ye çıktı... Eee...
  3. BirDexter

Hangi kablolama daha doğru?

Rtx 3080 im var ve kablolama konusunu anlayamadım, ilk kez 3x8 bi gpu m oldu. Hangisi dogru? -psu dan 3 kablo çıkan mı - psu dan 2 kablo çıkan mı
  4. BirDexter

Ekran kartı temizliği

Elimde belli süre mining yapılmış bi 3080 rog strix mevcut ve ben elime aldığımda fanlarının tozunu felan bi şekilde temizledim lakin içi de toz olmuş olacak ki kokuyor. İçine hava üfleyen saç kurutma makinesi felan denedjm ama voltajı çok az. Bana küçük mini bi hava kompresörü veya bu işlemi...
  5. BirDexter

Sata3 portunu kapayan ekran kartı

Resimlerde gördüğünüz üzere Rx5700XT kartım bir Gigabyte B450M S2H mATX anakartının üzerinde ki bu da anakartın sahip olduğu 4 sata3 den 2 sini kapatıyor... Bunlara ulaşmamın bir yolu var mı çeşitli kablo aparatı veya başka bir şeyle? NOT: Anakartını değiş gibi öneriler vermeyin lütfen, onu ben...
  6. BirDexter

SSD TAKMAMA YARDIM EDER MİSİNİZ

240 gb sandish ssd var nasil takicam, kasada 2 tane 2.5 yer yazıyodu
Top Bottom