Arama sonuçları: *

1. hytax

DLSS Fps arttırmıyor

Hangi oyun olursa olsun dlss nin tüm modlarını denedim hiç fps arttırmıyor bazen düşürdüğü bile oluyor. Neden olabilir?
  2. hytax

Monster Bakım Sonrası Isınma sorunu

Merhaba Monster Tulpar T7 V20.2 laptopumu bugün öğlen bakıma götürdüm akşam pc yi kullandığımda oyunda 90 99 derecelere kadar çıkıyor ama inceleme videolarına baktığımda oyunda 70 max 75 civarı geziyor sıcaklık neden olabilir
  3. hytax

Monster işlemci çok yüklü olamamasına rağmen sıcak çalışıyor

Monster Tulpar T7 V20.2 laptopumda kendi kendine fan hızlanıyor boşta olmasına rağmen bi sesli çalışıyor bi duruyor
  4. hytax

Laptopta performans düşüklüğü

anlamadığım bi şekilde laptobumun performansı çok düşük arkada bi uygulama falanda çalışmıyor sıcaklıklar normal nasıl çözebilirim
  5. hytax

Win güncellemesinden sonra oyunlardan atıyor

Son windows güncellemesinden sonra tüm oyunlardan atmaya başladı nasıl çözebilirim
  6. hytax

Monster Tulpar T7 v20.2 her oyunda düşük FPS veriyor

Sistemim iyi olmasına rağmen oyun farketmeksizin tüm oyunlarda düşük fps alıyorum artık kafayı yedirtti. CS2 de 100 fps alıyorum o durumda Monster Tulpar T7 V20.2 RTX 2060 İ7 10750H 16 GB 3000 mHZ Ram
  7. hytax

Discord Video sesleri karşıya gidiyor

Discordda video sesleri karşıya gidiyor bi türlü çözemedim kulaklığım razer kraken
  8. hytax

Discord sesli sohbette ses gitmiyor

Discordda ses test etme yerinde sesim normal düzgün bi şekilde gidiyor ama sesli sohbete geçince gitmiyor.
  9. hytax

Razer Kraken PC sesleri karşıya gidiyor

Kulaklığım Razer Kraken spotify hariç diğer uygulamalardaki sesler karşıya gidiyor bir türlü çözemedim.
  10. hytax

Xbox Game Pass PC Yavaş İndirme Hızı

İnternetim 75 Mbps olmasına rağmen xbox game pass de oyun indirirken 900 kb ile indiriyor
  11. hytax

RSR açınca Hz düşüyor

Normalde monitörüm 75 Hz ama AMD Radeon süper çözünürlüğü açınca 60 Hz'ye düşüyor ve yükseltemiyorum. Açınca Windows ekran ayarlarında en fazla 60 oluyor oradan yükseltemiyorum
Geri