Arama sonuçları: *

1. Rovert

Windows %100 ram kullanıyor

Dostlar merhaba bir oyuna veya başka birşeye girip çıktığımda ram kendini full kullanıyor ve asla düşmüyor her seferinde res atmam gerekiyor. Çözümünü bilen var mı msconfigden windows hizmetlerini herşeyi kapadım ama normal değil bu
  2. Rovert

Bilgisayar boştayken fulle yakın ram kullanıyor

Bilgisayar boştayken 20gb üstü ram kullanıyor oyunlara girince 32de kalıyor
  3. Rovert

4070super ile drop sorunu

Merhaba fornitede belirttiğim ayarlarda bu sistemle 100fpsnin üzerine çıkamıyorum ve drop yiyorum.Önerdiğiniz ayar varsa yazabilirsiniz Msi 4070super gaming slim i5 12400f 16x2 6000mhz ram msi projeckt zero anakart
  4. Rovert

Pc kapanınca usb portlarının kapanmamasını istiyorum

Merhaba bilgisayarıma usb ile saat bağladım ama bilgisayarı kapatınca oda kapanıyor ve saat geri kalıyor.Eski anakartımı kullanırken bu sorun yoktu güncel anakartım msi projeckt zero 760m
  5. Rovert

Corsair Void elite wireless dip ses

Merhabalar bugün başlıkta yazdığım kulaklığı aldım oyunlarda dip ses yaşamıyorum ama birisi konuşurken yada video açtığımda ufuk bir dip ses geliyor çözümünü bilen var mı ?
  6. Rovert

Cloud 2 wireless açılmıyor

Merhaba yarım saat önce oynadıgım kulaklık kendi kendine bir süre sonra kapanmış tekrar açmaya çalıştığımda ise usbde kırmızı ışık yanıp sönüyo ama kulaklığın power tuşuna basılı tutmama rağmen açılmıyor
Geri