Arama sonuçları: *

1. xAeterna

Bilgisayarım Çok Yavaş Sürücüler Güncel Değil

Laptopumu win10 dan win11 yaptım ve sonra çoğu uygulama donuyor ethernet ile 0.5mb yukarsını görmüyorum sürücülerim 2006 tarihli gözüküyor ekran kartım nvidia da gpu ya bağlı ekran yok diyor
  2. xAeterna

Çözüldü✓ Bilgisayar Çalışıyor Fakat Görüntü Yok

Bilgisayarım normal bir şekilde çalışıyordu Bugün temizledim ve şimdi görüntü gelmiyor
  3. xAeterna

Pc ile ilgili sorun yaşıyorum

pc de sıkıntı yoktu arada uygulamalar donmaya başladı rastgele zamanlarda donup kalıyor uygulama bazı oyunlarda alt tab atarken donuyor bazı oyunlarda 100fps in üstüne çıkamıyorum bütün ayarlara baktım hiçbiri yanlış değil ekran kartı 7800xt %63 kullanmasına rağmen lolde 120 fps alıyorum
  4. xAeterna

Çözüldü✓ Oyun Açılırken Mavi Ekran Hatası

Video falan izleyebiliyorum ama oyuna girince mavi ekran hatası veriyor ve yeniden başlatıyor 7800xt 5700x psu corsair rm750
  5. xAeterna

Oyuna girince bilgisayar kendini kapatıyor

Toplama pc yaptım 7800xt 3 fanlı 5700x tuf gaming a520m gaming plus II 2 fanlı güzel kule tipi işlemci fanı kingston fury 1tb ssd 2x16gb corasir vengeance ram bu sistemi kendim topladım şubat ayından beri sıkıntısız kullanıyordum herşeyi dikkatlice indirdim fakat pc bugün valorant...
  6. xAeterna

amd 7800xt sistemde düşük fps alıyorum

7800xt red devil 3 fanlı ekran kartı 5700x işlemci işlemci için çift fanlı güzel bir soğutucu 32gb 3600mhz corsair ram 1tb 7200okuma 6000 yazma ssd 750w 80+ gold power supply 240hz 0.5 ms va panel monitör sistem bu ama bazı oyunlarda çok düşük fps alıyorum yeri geliyo benimkinden düşük...
  7. xAeterna

arkadaşım neden benden fazla fps alıyor?

arkadaşımda 3050 ve 5600x var benim sistemde 7800xt 5700x var arkadaşım robloxda benden daha fazla fps alıyor sebebini anlayamadım dlss den dolayımı acaba
  8. xAeterna

Pc yi ilk defa açtım internet değerleri neden böyle

Sistemi ilk defa açtım ethernet kablosuyla bağlı normalde 36 falan görmesi lazım 0.97 gösteriyor
  9. xAeterna

Çözüldü✓ Sistemi ilk defa açtım windowsu kuramıyorum

Sistemi ilk defa açtım windowsumu flasha kurdum ama f8 e basınca flashi görmüyor usb soketinde sıkıntı yok mouse çalışıyor aynı sokette 1706033732
  10. xAeterna

5v kablo anakart arızası

ekran kartının içinden 5v kablosu çıktı ekran kartında yeri vardı birde anakartta 3 pinlik bir yer vardı oraya taktım sistemi çalıştırdığımda anakarttan duman çıkmaya başladı baktığımda 5v kablosunun orası yanmıştı ve sistemi tekrar çalıştırdığımda ramler çalışmıyordu başka bir sistemde...
  11. xAeterna

Sistemi ilk defa açıyorum yapmam gerekenler neler

sistemi ilk defa açıyorum yapmam gerekenler neler (windows usb si yaptım)
  12. xAeterna

uzay montaj kullanmak sisteme zararlımı

yeni toplama sistem aldım kasa anakarta değince (güç yokken) kısa devre yapıp anakartı bozuyor ve ram slotları çalışmıyor 2 defa başıma geldi şimdi 3. kez anakart geliyor değişimden şimdi uzay montaj şeklinde kullanacağım anakartın kutusu üzerinde sistemi çalıştıracağım bir sıkıntı olur mu...
  13. xAeterna

Çözüldü✓ etherneti pc ye bağlarken bir ayar yapmak veya kurulum yapmam gerekiyormu

yeni pc aldım interneti ethernet kablosuyla sağlayacağım modem veya pc üstünde bir ayar veya kurulum yapmama gerek varmı yoksa sadece kabloyu takmam yetiyormu
  14. xAeterna

Sistem Sinyal Yok Diyor Yardım

Toplama bir şekilde bilgisayar aldım bugün açtım fakat sinyal yok diyor ve ramlerin ışıkları da yanmıyor
Geri