Arama sonuçları: *

1. Birol Azak

Bilgisayar açılmıyor

Selamlar bu sabah ekran kartımı sattım ve sinerjiden 0 rtx 4060 aldım kasaya taktım ve açıldı drverı falan kurdum sonra bir anda dondu pc ve kapandı şuan hiçbir şekilde açılmıyor fanlar dönüyor ramin ışıkları falan yanıyor fakat ne görüntü geliyor nede klavye mouse çalışıyor . Yardımcı olursanız...
  2. Birol Azak

(YARDIM) DA-C sistemi aniden kapanıyor

Dostlar selamlar , arkadaşa ilk çıktığı zaman donanım arşivi C sistemini almıştık ama böyle bir sorum yaşıyor acaba bunu nasıl çözebiliriz ?
  3. Birol Azak

Oyunlarda takılma oluyor !!!

Bu sabah depolamam dolduğu için bilgisayara format attım ve temiz bir windows11 kurulumu yaptım fakat apex legendse girdiğim zaman videodaki gibi takılmalar yaşıyorum , değerler normal ve fps yüksek bu neden oluyor acaba ?Başka oyunlarda denedim yine bu tarz sorunlar yaşıyorum. video linki ...
  4. Birol Azak

Pc Yükteyken çöküyor !!!

İmzamdaki sisteme sahibim uzun zamandır kullanıyorum hiç sorun yaşamadım fakat son 2-3 gündür apex legends oynarken 1 saniyelik drop yiyorum ve pc kapanıyor bunun nedeni ne olabilir ? 4-5 saatlik oyunda 1-2 defa çöküyor bazen hiç çökmüyor. Wattman hatası falan yok herhangi bir hata vermiyor pc...
  5. Birol Azak

Depolama alanı gereksiz şekilde doluyor.

Merhaba bilgisayarımda 500gb ssd + 500gb hdd var , oyun olarak sadece apex legends ve lol yüklü ve kullandığım birkaç program ama depolama alanı gereksiz şekilde doluyor anlamıyorum ,bunu nasıl boşaltabilirim ? yardımcı olursanız sevinirim.
  6. Birol Azak

Uygulamaları tam ekran yapınca ekran siyah oluyor !

Merhaba , çift monitöre geçtikten sonra herhangi bir uygulamayı veya oyunu tam ekran yapınca uygulama çalışıyor ama ekran siyah oluyor yeniden başlatınca düzeliyor örneğin "pc'yi açtım uygulama siyah kapatıp açtım düzeldi sonra yine kapatıp açtım yine siyah sonra yine kapatıp açtım düzeldi"...
  7. Birol Azak

Bilgisayarım açılmıyor

Arkadaslar öncedende yaptığım gibi pc rutin temizliğini yaptım kasayı komple temizledim şuan her şey tamam pc çalışıyor ama ekrana görüntü gelmiyor yardımcı olur musunuz ?
  8. Birol Azak

Pc kendine reset atıyor

Arkadaşlar soldaki monitörü yeni aldım pc ye taktım ama açılmıyor pc kendine reset atıyor ve bu hatayı veriyor yardımcı olur musunuz ??
Top Bottom